12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleBeyonce va cânta la nunta fiicei celui mai bogat om din India

Beyonce va cânta la nunta fiicei celui mai bogat om din India

Isha Ambani, în vârstă de 27 de ani, se va căsători marţi, în Mumbai, cu Anand Piramal, în vârstă de 33 de ani. Festivităţile încep însă din weekend, în oraşul Udaipur, unde vor avea loc petreceri şi ritualuri de dinainte de căsătorie.

Invitaţii la nuntă au acces la o aplicaţie cu activităţile cuprinse în program, între care şi un concert privat susţinut de Beyonce. 

Peste 100 de zboruri charter vor ateriza pe aeroportul din Udaipur, care este rar folosit, a precizat o sursă pentru Reuters.

Între vedetele de la Bollywood care vor fi prezente la evenimente se numără actriţa Priyanka Chopra, care s-a căsătorit săptămâna trecută cu Nick Jonas.

Presa indiană a speculat că la nuntă vor participa fostul preşedinte american Bill Clinton şi soţia lui, Hillary Clinton.

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă