8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleBicicleta de buget ideala pentru off-road cat si pentru oras!

Bicicleta de buget ideala pentru off-road cat si pentru oras!

Mersul pe bicicleta poate reprezenta alternativa perfecta pentru un moment de relaxare sau de adrenalina la o plimbare in natura sau pentru a va deplasa zi de zi la job evitand astfel toata aglomeratia formata zi de zi la orele de varf.

 In acelasi timp, reprezinta si o modalitate perfecta prin care puteti face miscare, combinand perfect utilul cu placutul.

 Cele mai des intalnite biciclete ce sunt utilizate cu toata usurinta atat pentru oras cat si pentru potecile sau cararile de munte, sunt bicicletele mountain bike.

 

Aceste biciclete mountain bike se numara printre favoritele pasionatilor de ciclism, fiind combinatia perfecta dintre mersul in oras si mersul pe teren accidentat.

 

Exista pe piata tot felul de modele de biciclete, atat cu echipari simple pentru plimbari de weekend, cat si biciclete extrem de bine dotate, ce pot fi utilizate in cele mai dure conditii, inclusiv pentru competitii.

 

De asemenea, se pot achizitiona biciclete ieftine, entry level la preturi extrem de avantajoase cu un nivel de echipare impresionant, iar in acest caz este vorba despre Biciclete Mountain Bike Cannondale la pretul de numai 2199 de lei.

 

Bicicleta Mountain Bike Cannondale Trail 7 pe 29′ poate fi achizitionata acum la un pret promotional, de la cel mai mare showroom biciclete Arad, fiind disponibila in 3 marimi, M, L si XL dar si in 2 culori, negru si verde neon. 

 

Inca de la prima vedere, se poate observa ca aceasta bicicleta are o constructie demna de laudat si caracteristiti cu adevarat impresionante ce asigura performante spectaculoase si control total chiar si la viteza maxima. Aceste lucruri sunt cu atat mai impresionante datorita pretului mai mult decat avantajos la care puteti achizitiona acest model Cannondale.

 

Acest Mountain Bike Cannondale Trail 7 pe 29′, vine cu un sistem de franare hidraulic pe disc, atat pentru roata din spate cat si pentru cea din fata, Shimano MT200 hydro disc, 160/160mm RT26 rotors si cu manete tot de la Shimano, MT200 hydro disc.

 

In ceea ce priveste schimbatoarele, avem de-aface cu Shimano Altus pentru schimbator pinioane si MicroShift Direct Mount pentru schimbator foi, iar manetele schimbator sunt Shimano Easy Fire EF505, 2×9, deci 18 viteze in total.

 

Cadrul este confectionat din aluminiu, ceea ce ajuta bicicleta sa isi pastreze o greutate optima, astfel incat cel care o utilizeaza sa se poata bucura la maxim de potentialul acesteia, fara a intampina nici un fel de dificultate chiar si pe dealurile mai greu practicabile.

 

Toate detaliile tehnice despre aceasta bicicleta si nivelul de echipare, va sunt puse la dispozitie pe RacingBikeShop.ro, iar in ceea ce priveste o comanda online, va veti putea bucura de noua achizitie in doar 24 de ore, fiind livrata in proportie de 95% montata, dar si reglata, transportul fiind gratuit.

 

Daca nu sunteti adeptii achizitionarii online a produselor, sunteti invitati in cel mai mare showroom din Arad pentru un test cu bicicleta, pentru a va putea convinge 100% de calitatea excelenta a sa, fie din punctul de vedere al design-ului, fie al nivelului de echipare.

 

Nimic nu este acum mai simplu, astfel ca, chiar si cu un buget ceva mai restrans puteti realiza lucruri extrem de importante in ceea ce priveste aceasta pasiune pentru vehiculele cu 2 roti.

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă