Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

BIFE-SIM 2019

BIFE-SIM 2019

BIFE-SIM 2019 – locul de întâlnire al celor mai importanți jucători din industria mobilei, echipamentelor și accesoriilor!

Redacția Online 0 comentarii

 

BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii, s-a desfășurat între 12 și 15 septembrie 2019 la ROMEXPO!

La BIFE-SIM au expus peste 230 de companii româneşti şi internaţionale care au întâmpinat vizitatorii cu oferte pentru toate bugetele, pornind de la mobilier de lux unicat și hand-made, până la produse de linie, cu un design adaptat cerințelor publicului larg. Nu a lipsit nici întreaga ofertă de echipamente și utilaje pentru industria lemnului destinată eficientizării fluxului de producție și implementării de noi tehnologii. 

BIFE-SIM  a reprezentat locul de întâlnire nu numai al companiilor românești, ci și al multor companii importante din Austria, Belgia, Bulgaria, China, Danemarca, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Polonia, Spania și Turcia, care au contribuit la crearea unei imagini de ansamblu asupra industriei mondiale de mobilă în rândul vizitatorilor specialişti şi nonspecialişti.

La târg au avut loc și numeroase evenimente conexe, unele de de tradiție, precum Conferința de Design, cu o tematică extrem de ofertantă anul acesta, sau propuneri noi, precum Apartamentul #better, un proiect în care am prezentat pentru prima dată la o manifestare de profil din România modul în care un apartament se poate organiza corect din punct de vedere al suprafeței și dispunerii mobilierului.


Concursul Național de Design de Mobilier, etapa PROTOTIP, organizat de Asociația Producătorilor de Mobilă din România în parteneriat cu  ROMEXPO, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Facultatea de Arhitectură de Interior, Universitatea „Transilvania” Brașov – Facultatea de Ingineria Lemnului și Ordinul Arhitecților din România (OAR) – Filiala București, și-a desemnat câștigătorii în a doua zi a târgului. Premiul I a fost acordat unei creații inspirate de Coloana Infinitului realizată de sculptorul Constantin Brâncuși.

 

Vizitatorii cei mai norocoși au câștigat premii constând în obiecte de mobilier şi de amenajare interioară oferite de firmele expozante în cadrul Tombolei Vizitatorului.

 

Detalii despre târg găsiți pe:

·      www.bife-sim.ro

·      pagina de Facebook @BIFESIM

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

 

Vă așteptăm la ediția viitoare a BIFE-SIM pentru a fi la curent cu tendințele și surprizele anului 2020 în materie de mobilier și design interior!

Citește totul despre:

#BIFE-SIM 2019

Comentarii

loading...