7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleBiostem, un produs naturist ce contribuie la regenerarea celulară (P)

Biostem, un produs naturist ce contribuie la regenerarea celulară (P)

Acestea renegerează țesuturile, organele, oasele, sângele. Din acest motiv, stimularea creșterii numărului de celule stem adulte este foarte importantă. Putem contribui la această stimulare prin administrarea suplimentului nutritiv Biostem.

Acest produs revoluționar 100% românesc, propus de Bionatura Plus, stimulează în mod natural celule stem adulte și contribuie la îmbunătățirea stării de sănătatea organismului. Din compoziția sa fac parte ingrediente atent selecționate, care sporesc eficiența sa.

Biostem are numeroase beneficii pentru organism și datorită acestora îl putem folosi ca adjuvant în cazul multor afecțiuni. Astfel, dacă suferim de afecțiuni cardiovasculare, ale sistemului nervos, gastro-intestinale, ale articulațiilor, sistemului osos etc, acest supliment nutritiv este o soluție ideală.

Studiile clinice au demonstrat că, cu cât numărul de celule stem adulte din sânge este mai mare, cu atât organismul uman este mai sănătos. Din acest motiv, specialiștii Bionatura ne recomandă Biostem, dacă dorim să ne îmbunătățim starea de sănătate a organismului.

Totodată, acest produs românesc detoxifică organismul, stimulează sistemul imunitar și regenerează organismul.

În compoziția sa există un complex de 17 plante, care contribuie la stimularea producerii naturale de celule stem. Acest lucru joacă un rol important în creșterea capacității măduvei de producere și eliberare a celulelor stem în sânge. Acestea sunt eliberate în organism în fiecare secundă, iar datorită acțiunii Biostem numărul lor este cu 50% mai mare, regenerarea organismului fiind astfel mai intensă.

Biostem are o calitate principală, aceea de regenerare celulară, iar persoanele care l-au folosit s-au bucurat de beneficiile sale în ceea ce privește întărirea sistemului imunitar sau protecția contra radicalilor liberi.

Regenerând organul sau țesutul afectat de boală redă funcționalitățile principale ale acestuia. Trebuie menționat faptul că acest supliminent nutritiv regenerează celulele sănătoase.

Plantele din compoziția sa detoxifică și regenerează celulele grație componentelor Biostem Protector și Biostem Activator.

Prima componentă protejează celulele stem eliberate de măduva osoasă, cu scopul ca acestea să ajungă la organul afectat și să-l regenereze.

Cea de-a doua componentă contribuie la stimularea în mod natural a producerii de celule stem adulte.

Biostem conține:

– gheara diavolului;

– gheara mâței;

-coada calului;

-aloe ferox;

– MSM (Metil-sulfonil-metan);

-soc;

-echinacea purpurea.

Beneficii ale suplimentului nutritiv Biostem:

– defoxifierea organismului;

-eliminarea toxinelor din organism;

-multiplicarea celulelor sănătoase;

– mix de 17 elemente-ciuperci terapeutice, minerale, plante și alge;

– contribuie la recuperarea mai ușoară și mai rapidă în perioada de convalescență;

-stimularea activității sistemului imunitar.

Datorită compoziție sale unice de plante, Biostem este un produs naturist unic în România. Fiind un supliment nutritiv bogat în flavonoide, contribuie la prevenirea formării celulelor tumorale. În plus, fiindcă conține extract de alege împiedică formarea metastazelor și efectele nocive ale ședințelor de chimioterapie, radioterapie sau citostatice.

De asemenea, remineralizează oasele și ameliorează durerile articulare provocate de reumatism, datorită efectului antiinflamator. Regenerează orice tip de țesut, fie el osos, cartilaj sau organ.

Iar asta nu e tot. Este un foarte bun cardioprotector, îmbunătățind circulația sanguină, prevenind infarctul miocardic și reglând tensiunea arterială. Este și hepatoprotector, reglează nivelul de colesterol din sânge și protejează sistemul nervos.

Organismul nostru este afectat în mod direct de mediul înconjurător. Acesta își pune amprenta asupra calității vieții noastre. Zilnic, în organismul nostru pătrund tot felul de toxine prin intermediul aerului, apei și alimentației pe care o consumăm.

Pentru ca acesta să funcționeze normal astfel încât să ne menținem sănătatea, suntem nevoiți să-l sprijinim în regenerarea celulară. Acum, putem face acest lucru cu ajutorul produsului naturist Biostem, care are beneficii extraordinare asupra ficatului, inimii, rinichilor etc.

Cu cât înaintăm în vârstă, cu atât producția de celule stem scade și organismul se poate îmbolnăvi. Organele nu mai funcționează corespunzător, se produce o deteriorare a celulelor și apar treptat diverse probleme de sănătate la diferite organe.

Pentru a împiedica degenerarea țesuturilor organismului, trebuie să ne schimbăm stilul de viață. Avem nevoie de un stil de viață sănătos și de o alimentație sănătoasă.

Biostem ne ajută să avem un astfel stil, având în vedere că reface întreg organismul și regenerează fiecare țesut afectat care nu mai funcționează în mod corespunzător. El ne poate completa dieta noastră zilnică, iar noi îl putem achiziționa intrând pe biostem.com.ro. 

 

 

Cele mai citite

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...
Ultima oră
Pe aceeași temă