7.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleBlack Friday 2018 pentru anvelope

Black Friday 2018 pentru anvelope

Nexxon vine anul acesta cu o oferta inedita: de Black Friday 2018 ai nu mai putin de 9 zile de promotii la cauciucuri de vara sau de iarna, pentru autoturisme sau pentru masini agricole sau camioane. Acum au ocazia si fermierii sa profite de Black Friday!

Pentru ca iarna sa nu te ia prin surprindere e important sa iti echipezi corespunzator masina pentru vremea neprielnica. Asta inseamna un set complet de anvelope de iarna. E drept, o achizitie care risca sa iti subtieze buzunarele. Nu insa si de data aceasta. Pentru ca de vineri, 16 noiembrie, Nexxon da startul reducerilor de Black Friday pentru anvelope. A pregatit discounturi pentru o gama extrem de variata de anvelope, de la cei mai importanti producatori din domeniu.

Startul promotiilor de Black Friday la anvelope se da pe 16 noiembrie 2018, la ora 00:00, atunci cand vor fi afisate pe site-ul www.nexxon.ro toate categoriile si modelele de anvelope pe care le vei putea achizitiona la pret redus. Chiar daca promotiile dureaza timp de 10 zile, mai exact pana pe 25 noiembrie 2018, la ora 23.59, stocul disponibil este limitat. Timp suficient insa ca sa faci cea mai buna alegere.

Nexxon nu iti promite reduceri senzationale de pret, de 80%, ci reduceri reale. Poti fi sigur ca sunt discounturi corect aplicate. Consulta oferta magazinului online nexxon.ro, creeaza-ti un cont pe site, apoi identifica anvelopele care se potrivesc autoturismului tau. E important sa te grabesti, intrucat nu ai vrea sa ratezi ofertele la cauciucuri Black Friday. Faci rezervarea lor online, iar firma de curierat ti le va aduce direct la usa. La fel de bine poti alege sa fie livrate la service-ul unde ti-ai facut programare pentru inlocuirea anvelopelor de vara cu anvelope de iarna.

Si pentru a fi corecti pana la capat, reprezentantii Nexxon spun din start ca livrarile vor inregistra in aceasta perioada unele intarzieri, din cauza volumului mare de comenzi la care se asteapta de Black Friday. Si fac apel la rabdare. “Daca aveti nevoie de anvelope urgent, Black Friday nu este momentul potrivit sa comandati!”, spun reprezentantii distribuitorului, care stiu ca nu pot garanta in aceasta perioada termene scurte de livrare.

Majoritatea produselor disponibile pe magazinul online Nexxon vor fi la reducere: cauciucuri de iarna, cauciucuri de vara, cauciucuri agricole, cauciucuri pentru camioane. Insa nu toate! In perioada 16-25 noiembrie 2018 comenzile vor putea fi achitate doar ramburs la livrare. Plata cu OP nu va fi disponibila in aceasta perioada.

Ofertele la anvelope Black Friday 2018 sunt valabile atat pentru comenzile online, cat si in service-urile Nexxon. Totusi, trebuie sa stii ca in perioada 16-25 noiembrie vor avea prioritate comenzile on-line. Daca te inscrii la newsletter, vei primi mai devreme lista reducerilor. In felul acesta vei sti din timp ce optiuni ai, iar cand se da startul reducerilor de Black Friday sa te numeri printre primii care comanda, neriscand astfel ca stocul sa fie epuizat.

Cele mai citite

Votul din Consiliul de Securitate al ONU ce cere în premieră o „ încetare imediată a focului în Gaza” a fost salutat pe plan...

Votul de luni asupra unei rezoluţii a Consiliului de Securitate al ONU care cere pentru prima dată "încetarea imediată a focului" în Fâşia Gaza,...

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...
Ultima oră
Pe aceeași temă