15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleBlack Friday 2018: Vânzări peste estimări pentru Vegis.ro

Black Friday 2018: Vânzări peste estimări pentru Vegis.ro

Față de 2017, creșterea numărului de comenzi este mult mai mare, de 65%, iar raportat la venituri Vegis.ro a înregistrat o creștere de 76% față de perioada similară de anul trecut.

Cea mai mare comandă înregistrată a fost de 1.769 lei și conține 43 de produse. În primele 30 minute de la pornirea campaniei au fost epuizate ofertele cu 80% și 90% reducere. Printre cele mai căutate produse s-au numărat: Sare Roz de Himalaya, capsule de Magneziu cu vitamina B6,  Vitamina C pentru copii.

Valoarea medie a comenzii a crescut de la 168 de lei în 2017, la 178 de lei în 2018. Rata de conversie a crescut spectaculos, cu 43%. Conversiile de pe mobil s-au dublat, iar valoarea acestora a crescut cu 123%. În plus, plata cu cardul a crescut cu 50% față de o perioadă normală.

„Ne bucurăm să primim de fiecare dată confirmarea că românii sunt tot mai interesați de produsele naturiste și de un stil de viață sănătos. Faptul că rata conversiei, în special de pe dispozitivele mobile, s-a dublat ne arată cât de important este să oferim o selecție de produse relevante pentru clienții noștri, precum și informațiile necesare pentru ca aceștia să ia decizia de cumpărare imediat”, declară Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare și Fondator Vegis.ro.

Mihai Bucuroiu

Cele mai multe comenzi s-au făcut din București, Cluj-Napoca și Timișoara. 80% au fost procesate și au plecat sâmbătă din depozit, astfel încât termenele de livrare să rămână 1-5 zile lucrătoare, în funcție de capacitatea de procesare a firmelor de curierat.

Succesul campaniei de Black Friday se datorează și investițiilor făcute în ultimul an de Vegis.ro. Astfel, noul depozit al magazinului online, cu o capacitate de 1.000 de metri pătrați, permite un stoc dublu de produse și depozitarea acestora în zone cu temperatură controlată, precum și dublarea capacității de procesare a comenzilor. Investiția a venit ca urmare a dinamicii pozitive constante înregistrate de Vegis.ro. Numărul comenzilor a  crescut în 2017 față de anul precedent cu 35%, iar pentru acest an, în prima parte a anului creșterea a depășit 40%.

Noul depozit

 

 

Cele mai citite

Irina Begu, în sferturile de finală ale turneului WTA din Antalya

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Antalya, după ce a învins-o în două seturi pe croata...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă