13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleBlack Friday la amenajări de interior inteligente - reduceri de până la...

Black Friday la amenajări de interior inteligente – reduceri de până la 90% la Delta Studio

Campania de Black Friday începe pe www.deltastudio.ro vineri, 16 noiembrie, la ora 09.00 și se încheie vineri, 23 noiembrie, la 23:59. Sute de produse pentru amenajări de interior pot fi comandate online cu reducere: gresie, faianță, mozaic, obiecte sanitare, baterii sanitare, cabine de duș, căzi, accesorii, seturi pentru baie, mobilier de baie, mobilier de bucătărie și nu numai. Livrarea este gratuită pentru toate produsele.

Lansarea campaniei de Black Friday coincide cu lansare noii platforme deltastudio.ro, unde sunt disponibile sute de idei de amenajare și mii de produse. Navigarea este acum mai facilă, datorită noilor filtre adăugate. Utilizatorii își pot acum comanda online și idei de amenajare 100% complete (amenajări ready to buy), care beneficiază de discounturi semnificative.

Utilizatorii care se înscriu în avans pe site-ul deltastudio.ro beneficiază de Black Friday în avanpremieră și vor primi un link de acces cu 2 ore înainte de lansarea oficială.

Delta Studio este prezentă cu 12 showroom-uri în 9 orașe din România și oferă soluții și concepte de amenajare complete. Prin sloganul „amenajări inteligente”, Delta Studio își propune să fie cea mai bună opțiune atât pentru clienții de lux cât și pentru cei care dispun de bugete reduse. Delta Studio oferă o gamă largă de servicii de proiectare, lucrări de execuție și montaj, garanție și service.

În permanență adaptat la cele mai noi tendințe din lumea designului, portofoliul Delta Studio cuprinde toate produsele necesare unei amenajări inspirate: de la finisaje (gresie și faianță, mozaic, parchet) la mobilier (românesc și de import), uși, obiecte sanitare, radiatoare, textile, corpuri de iluminat și decorațiuni.

DELTA STUDIO

 Amenajări interioare inteligente 

Cele mai citite

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Irina Begu, în sferturile de finală ale turneului WTA din Antalya

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Antalya, după ce a învins-o în două seturi pe croata...

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...
Ultima oră
Pe aceeași temă