6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleBLACK FRIDAY la LIBREX: transport gratuit și reduceri ca-n povești, de până...

BLACK FRIDAY la LIBREX: transport gratuit și reduceri ca-n povești, de până la 95% la cărți!

Vineri, 13 noiembrie este Black Friday la LIBREX, singura librărie online cu transport gratuit din România! O singură zi în care puteți cumpăra tot ce vă doriți fără să regretați, deoarece vor fi reduceri ca-n povești, reduceri spectaculoase și care o să vă permită să vă completați biblioteca. În plus, veți beneficia și de transport gratuit la fiecare comandă, indiferent de valoarea acesteia!

LIBREX oferă transport gratuit la orice comandă încă din primăvara anului 2020, mai exact din timpul stării de urgență, așa că aveți toate motivele să cumpărați cărțile pe care vi le doriți, fără a mai avea grija transportului. Fondatorul LIBREX, Ionuț Radu, a spus că și-a dorit să ofere tuturor clienților șansa de a se bucura de cărțile dorite într-o perioadă nu tocmai fericită pentru noi toți, fără a mai plăti transport. ,,Încă de la începutul declarării stării de urgenţă, am ales să fim solidari clienţilor noştri şi să le aducem librăria la uşă. Încă din 16 martie, pentru noi a fost un Black Friday continuu, aspect ce se reflectă în rezultatele din acest an” (Ionuț Radu, fondator LIBREX).

Strategia LIBREX a fost benefică nu doar pentru clienți și pentru cititorii împătimiți, dar și pentru companie. Astfel, s-a întregistrat o ceștere a cifrei de afaceri cu 340% față de anul precedent, mai exact 472.000 euro în trimestrul trei al lui 2020.

Aceste rezultate sunt datorate și investițiilor care s-au ridicat la 125.000 de euro și au constat în soluții de logistică, depozitare și IT, precum și eliminării taxei de transport, care a avut un succes enorm. De cele mai multe ori, având în vedere că librăria oferă și reduceri substanțiale în mod constant, taxa de transport ajungea cât jumătate din valoarea unei comenzi sau chiar mai scumpă decât o carte. Eliminând-o, tot mai multe persoane au început să plaseze comenzi și au redescoperit plăcerea de a citi. Astfel, a fost o situație de tipul win-win atât pentru LIBREX, dar și pentru clienți. Pentru anul 2020, LIBREX speră să obțină o cifră de afaceri de 1,7 milioane de euro.

De Black Friday, LIBREX speră la o creștere susținută a comenzilor

Luând în considerare numărul crescut de comenzi din 2020 și de asemenea schimbarea obiceiurilor de consum atât în rândul clienților fideli, dar și în rândul clienților noi (practic oameni care au redescoperit plăcerea de a citi datorită pandemiei), LIBREX preconizează un număr de peste 30000 de comenzi de Black Friday.

Astfel, încă din vară au început pregătirile pentru campania de Black Friday, prin triplarea forței de muncă din depozit, mutarea într-un depozit nou, mult mai mare, elaborarea strategiei de prețuri, pregătirea stocurilor și așa mai departe.

Totodată, LIBREX consideră că aproape 60% din totalul comenzilor vor fi plătite online (pentru a evita contactul cu banii în momentul recepționării comenzii) și preconizează că un procent de 86% din totalul comenzilor va fi plasat de pe dispozitive mobile.

Așadar, aveți toate motivele să achiziționați cărți de la LIBREX, de Black Friday!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă