16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleBlugi damă - piese vestimentare confortabile pentru orice siluetă!

Blugi damă – piese vestimentare confortabile pentru orice siluetă!

Indiferent dacă este vorba despre modelul slim fit sau cel cu talie înaltă, fiecare femeie are o pereche de blugi preferaţi. Indiferent de stil, o pereche de blugi de damă reprezintă o piesă vestimentară versatilă, confortabilă, durabilă şi elegantă, potrivită pentru orice sezon!

Aceştia se pot purta în numeroase ţinute şi ocazii şi se pot combina armonios cu tricouri, bluze sau cămăşi variate. Pentru a obţine un look atractiv, însă, trebuie să ştii cum să îi alegi, în funcţie de conformaţie şi, totodată, cum să îi combini.

 

Blugi damă pentru silueta în formă de pară

Femeile cu silueta în formă de pară au bustul mic şi şoldurile şi coapsele mai mari şi este important să aleagă piese vestimentare care să le echilibreze formele. Trebuie evitaţi blugii de damă cu talia înaltă şi aleşi cei cu talia joasă, boyfriend sau cropped. Aceste croieli le vor ajuta să echilibreze jumătatea inferioară şi le vor face să arate grozav!

 

Blugii pentru femeile cu picioare lungi 

Femeile cu picioare lungi sunt menite să poarte blugi! Ar trebui evitate modelele cropped şi alese cele care se termină în zona gleznelor. Vor arăta minunat cu blugi rupţi, cu talie înaltă sau cu cei evazaţi.

 

Blugii pentru femeile cu silueta în formă de clepsidră

Femeile cu silueta în formă de clepsidră sunt cele mai avantajate pentru că pot purta orice model şi stil de blugi! Totuşi, blugii cu talie înaltă sau cei slim fit le avantajează, pentru că le evidenţiază silueta de invidiat, punând în valoare formele feminine.  

 

Blugii pentru femeile cu silueta dreptunghiulară

Femeile cu silueta dreaptă au un aspect uşor atletic şi, dacă nu îşi vor alege corect blugii, riscă să aibă un aspect masculin. Acestea au nevoie de blugi de damă care să creeze forme şi curbe feminine şi ar trebui să aleagă modelele cu talie înaltă care evidenţiază şi accentuează liniile coapselor.

 

Blugii pentru femeile minione

Pentru a nu părea îndesate, femeile minione ar trebui să aleagă blugii decupaţi, slim fit sau skinny. Aceste modele sunt cele mai potrivite pentru a le evidenţia silueta. Ar trebui evitate modelele cu talie înaltă care creează senzaţia de înălţime mai mică şi pot părea incomozi.

 

Blugii pentru femeile plinuţe

Dacă ai silueta plinuţă şi forme curbate, nu încerca să le ascunzi! Tu ar trebui să le pui în evidenţă cu blugi de damă skinny sau uşor evazaţi. Evită modelele boyfriend pentru că excesul de ţesătură te va face să pari şi mai plinuţă decât eşti. Pentru un aspect şi mai atractiv, alege denimul închis la culoare, spălat sau patinat.

 

Cum să porţi blugii skinny

Blugii skinny sunt piese vestimentare nelipsite din garderoba femeilor moderne. Stilul perfect mulat îi face uşor de purtat, subţiază şi evidențiată în cel mai inspirat mod formele feminine. Se pot combina cu blaturi şi pantofi de culoare deschisă, bluze albe sau topuri fără umeri.

 

Cum să porţi blugii rupţi

Orice femeie a încercat cel puţin odată o pereche de blugi rupţi. Aceştia sunt disponibili într-o gamă variată de croieli şi culori, au un aspect relaxat şi dezordonat şi se pot purta în diverse ţinute casual. Arată excelent în combinaţie cu bluze cu dungi, tocuri înalte şi ochelari de soare.

 

Cum să porţi blugii Boyfriend

Blugii Boyfriend creează un aspect drăguţ şi relaxat, ideal pentru ţinte confortabile de weekend. Se pot combina cu tricouri, topuri cambrate, cămăşi largi şi pulovere tricotate largi pentru vremea rece.

Vor arăta incredibil cu pantofi cu toc, dar şi cu adidaşi albi! Pentru un aspect feminin, rulează manşetele astfel încât glezna să rămână la vedere!

 

Cum să porţi blugii cropped

Blugii cropped sunt cei mai populari pentru vară. Croiala simplă îi fixează perfect pe şolduri, creând un aspect plăcut şi feminin. Pentru că se termină cu câţiva cm deasupra gleznelor, asigura echilibrul perfect pentru a putea fi purtaţi cu pantofi cu toc închişi la vârf, dar şi cu adidaşi! Pentru ţinute relaxate de weekend, îi poţi combina cu un top confortabil şi pantofi cu toc mediu sau cămăşi şi bluze cambrate şi adidaşi.

La Foggi vei găsi numeroase modele de blugi de damă în culori, stiluri şi croieli extrem de feminine şi atractive! Alege să ai în garderoba ta câteva perechi pe care să le poţi îmbrăca în ţinutele de vară sau de toamnă!

Cele mai citite

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă