15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleBobul e inca la moda! Unde poti obtine cele mai hot tunsori...

Bobul e inca la moda! Unde poti obtine cele mai hot tunsori femei!

Bobul este tunsoarea favorita a tuturor vedetelor de cativa ani buni, dar se mentine in continuare in tendinte. Bobul nu a parasit lumina reflectoarelor, ba dimpotriva: e mai cool si mai fresh decat oricand.

Femeile sunt innebunite dupa aceasta tunsoare nu doar datorita faptului ca e la moda de ceva vreme, ci si pentru ca se potriveste perfect oricarei fizionomii si ofera un aer de prospetime. Bobul e tunsoarea cu cel mai dramatic efect de intinerire! Cu toate acestea, ea poate fi destul de greu de realizat. Pentru a obtine cu adevarat o coafura care sa te puna in evidenta, noi iti recomandam sa apelezi la servicii profesioniste!

1Dream Beauty Studio by Raluca Racovita este salonul din Bucuresti unde vei obtine cea mai hot tunsoare bob! Vezi mai jos care sunt motivele pentru care te sfatuim sa alegi salonul nostru!

De ce sa te tunzi bob la 1Dream Beauty Studio by Raluca Racovita

Specialistii de la 1Dream Beauty Studio by Raluca Racovita au toate cunostintele necesare pentru a-ti oferi o tunsoare bob reusita. Daca bobul ti se pare cea mai usoara tunsoare din lume doar pentru ca toate fetele il poarta, noi trebuie sa te contrazicem. Ca orice tunsoare scurta, bobul necesita precizie si experienta: iti doresti ca liniile sale sa iti contureze frumos chipul, nu sa fie in totala contradictie cu trasaturile tale. Aceasta tunsoare necesita si o mana priceputa, care sa ii execute perfect taietura: din pacate, sunt foarte multe femei care nu au facut alegerea potrivita si s-au trezit cu un bob „ciuntit”, inegal sau complet nepotrivit.

Expertii de la 1Dream Beauty Studio by Raluca Racovita cunosc la perfectie trendurile in ceea ce priveste tunsoarea bob. Se poarta in continuare bobul foarte scurt, care a facut furori anul trecut printre femei, dar si cel rebel, ce confera atitudine si volum. La fel de hot este si tunsoarea cu breton, poate cel mai cool element de styling al momentului.

Dar iti vor recomanda cea mai buna tunsoare pentru tine si fizionomia ta. Poate ca te avantajeaza un bob geometric, lucios si perfect tuns, sau unul rebel, in trepte: stilistii de la 1Dream Beauty Studio by Raluca Racovita vor sti cel mai bine. Precum niste adevarati profesionisti, interesati de multumirea clientelor, ei te vor consilia ce tunsoare sa alegi si in functie de stilul tau, fie ca e casual sau glam. Nu in ultimul rand, vor tine cont de modul de viata si de cat de ocupata esti, pentru a determina daca ai nevoie de o tunsoare ce necesita intretinere sau de una pe care o poti aranja imediat.

 

Specialistii nostri te vor invata cum sa iti intretii tunsoarea bob. In functie de specificul sau, tunsoarea bob are nevoie de anumite produse. Desi este, in general, usor de intretinut, bobul va arata minunat mai ales daca stii cum sa il aranjezi. Poate ca ai nevoie de produse pentru volum sau, dimpotriva, pentru a indrepta cuticula. Expertii nostri iti vor analiza si starea firului de par, pentru a decide daca necesiti sau nu o ingrijire in profunzime.

La 1Dream Beauty Studio by Raluca Racovita iti vei descoperi si culoarea perfecta. Un bob dezordonat, aramiu, sau poate unul lucios, in tonuri de gri? De la noi vei afla si care este nuanta ce se potriveste cel mai bine cu noua ta tunsoare!

Te bucuri de toata atentia cuvenita si abia vei astepta sa ne vizitezi din nou. Ne place extrem de tare sa ne rasfatam clientele: cu un pahar de sampanie, cu o cafea, cu o imbratisare. Iti promitem ca te vei simti atat de bine la noi, incat nu vei ezita sa ne treci din nou pragul, pentru a-ti intretine tunsoarea fabuloasa.

Incearca tunsoarea anului, bobul! Fa-ti o programare la 1 Dream Beauty Studio by Raluca Racovita si iti garantam ca te vei simti din nou frumoasa si plina de incredere in tine!

Cele mai citite

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă