Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bodyguard-ul lui Kim Kardashian, ar putea plăti daune de milioane de dolari

Bodyguard-ul lui Kim Kardashian, ar putea plăti daune de milioane de dolari

Fostul bodyguard a lui Kim Kardashian, Pascal Duvier, ar putea plăti daune de 6,1 milioane de dolari, după ce a fost dat în judecată de asigurătorul vedetei.

Rl online 0 comentarii

Asiguratorul AIG susţine că Pascal Duvier şi compania sa "Protect Security" au acţionat "neglijent" în perioada în care au fost angajaţi prin contract să asigure protecţia divei, relatează BBC.

Kim Kardashian a fost jefuită sub ameninţarea cu arma, în propriul apartament, în timpul Săptămânii de modă din Paris din octombrie 2016. Cei cinci indivizi care au tâlhărit-o, îmbrăcaţi ca ofiţeri de poliţie, i-au pus un pistol la cap, apoi au legat-o şi au închis-o într-o baie. 

Pascal Duvier, care era însărcinat cu protecţia vedetei, nu se afla în apartament în momentul jafului, fiind plecat cu surorile Kardashian West, Kourtney şi Kendall, într-un club de noapte.

Kim Kardashian a fost puternic afectată emoţional după incident, iar compania de asigurări AIG a plătit pentru furtul bijuteriilor. 

Comentarii

loading...