20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyle''Bohemian Rhapsody'' a doborât un nou record, la 44 de ani de...

”Bohemian Rhapsody” a doborât un nou record, la 44 de ani de la lansare

El este primul videoclip muzical lansat în anii ’70, sau în orice an înainte de anii ’90, care atinge acest prag.

Hitul “Gangnam Style”, al artistului sud-coreean Psy, a fost primul videoclip care a ajuns la un miliard de vizualizări în 2012, în prezent ajungând la 3,3 miliarde de vizualizări.

Această performanţă însă păleşte prin comparaţie cu “Despacito”, de Luis Fonsi, care a strâns 6,3 miliarde vizualizări la începutul acestui an, devenind cel mai vizionat videoclip de pe YouTube.

De fapt, “Bohemian Rhapsody” nu intră nici măcar în Top 100 cele mai vizualizate videoclipuri de pe YouTube.

Cu toate acestea, recordul hitului Queen rămâne remarcabil, dacă ne gândim că înainte de luni, singura melodie din secolul al XX-lea care a ajuns la 1 miliard de vizionări era “November Rain”, a celor de la Guns N’ Roses.

“Bohemian Rhapsody” a înregistrat o creştere a vizualizărilor de la lansarea filmului biografic despre Freddie Mercury, cu acelaşi nume, anul trecut.

Pentru a marca acest record, cei doi membri ai trupei rămaşi în viaţă Brian May şi Roger Taylor, au încărcat pe YouTube o versiune digitală remasterizată a videoclipului, lansat la emisiunea “Top of the Pops”, de pe BBC One, în noiembrie 1975.

Cele mai citite

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă