10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyle„Bomba sexy” din finala Ligii a produs milioane

„Bomba sexy” din finala Ligii a produs milioane

Kinsey Wolanski a devenit celebră pe întreg mapamondul după finala Ligii Campionilor de anul trecut, atunci când a pătruns pe teren îmbrăcată sumar. Modelul american a promovat prin acel gest site-ul pentru adulți al prietenului său ruso-american, Vitaly Zdorovetskiy.

Atunci a fost reţinută şi amendată cu 18.000 de euro, dar popularitatea ei pe reţelele de socializare a sărit în aer şi a avut câştiguri financiare însemnate. La fel s-a întâmplat și cu site-ul cu pricina, numărul de membri înregistraţi ajungând la 32 de milioane. Astfel, Vitaly a dat lovitura și din acel moment a contorizat încasări de peste 3 milioane de euro.

De curând, Kinsey a dezvăluit că, alături de prietenul său, ar fi vrut să pătrundă pe teren și în finala Copei America, câștigată de Brazilia în fața celor din Peru, scor 3-1. De această dată, forțele de ordine au fost vigilente și au dejucat planul celor doi.

„Recunosc, Copa America a câștigat, dar am avut o aventură dată naibii. Am zburat în Brazilia, ne-am deghizat și am ajuns la locurile noastre. Totul s-a terminat cu Vitaly reținut de 20 de stewarzi. Am ieșit din închisoare și ne-am bucurat de Brazilia”, a declarat frumoasa blondină.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă