8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleBrad Pitt se pregătește de război contra Angelinei Jolie

Brad Pitt se pregătește de război contra Angelinei Jolie

Actorul american a fost văzut marți intrând în birourile a două case de avocatură din Los Angeles, semn că se pregătește pentru un război juridic de lungă durată cu fosta soție.

Marţi, avocatul Angelinei Jolie a spus că Brad Pitt nu a plătit “niciun sprijin semnificativ pentru copii” de când a depus divorţul în 2016. Actrița a cerut instanței să-l execute silit pe fostul ei soț.

În replică, reprezentanții actorului au depus în instanță un document în care arată că acesta a plătit peste 1,3 milioane de dolari şi i-a împrumutat 8 milioane de dolari lui Jolie pentru a o ajuta să cumpere o casă.

Totodată, avocaţii lui Pitt au mai spus că pretenţiile lui Jolie referitoare la sprijinul pentru copii sunt “un efort subțire pentru a manipula și asigura acoperirea mediatică”.

Prietenii lui Pitt susțin că deși el nu-și poate vedea copiii, i-a dat mai multe milioane Angelinei Jolie. Actorul a plătit mii și zeci de mii de dolari pe lună pentru tratamentele copiilor, cheltuieli cu călătoriile și paza acestora.

Cele mai citite

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...
Ultima oră
Pe aceeași temă