Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Britney Spears şi-a asigurat fanii că „totul este bine” şi că va reveni curând

Britney Spears şi-a asigurat fanii că „totul este bine” şi că va reveni curând

Cântăreaţa Britney Spears a publicat marţi seară, pe Instagram, o înregistrare video în care le transmite fanilor că „totul este bine”, după ce mai mulţi şi-au exprimat îngrijorarea că este internată într-un centru de tratament psihiatric împotriva voinţei ei.

Rl online 0 comentarii

În videoclipul publicat în urmă cu câteva ore ea spune: „Totul este bine, familia mea a trecut prin mult stres, aşa că am avut nevoie de timp pentru a face faţă, dar nu vă îngrijoraţi, voi reveni foarte curând”.

În mesajul scris care a însoţit înregistrarea, Spears a explicat că a vrut să se interneze pentru că „lucrurile care sunt spuse au scăpat de sub control”.

„Încerc să mă ocup un timp de mine, dar tot ce s-a întâmplat face să fie mai greu pentru mine. Nu credeţi tot ce citiţi şi auziţi”, a făcut ea referire la e-mail-uri despre care spune că au fost create de fostul ei manager Sam Lufti în urmă cu câţiva ani, deşi nu este clar la care dintre ele se referă. „Situaţia mea e unică, dar promit că fac ce e mai bine acum”.

Spears s-a internat într-un centru de tratament psihiatric la începutul lunii, după ce şi-a anulat rezidenţa în Las Vegas din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă tatăl ei. 

Mai mulţi fani ai cântăreţei Britney Spears au protestat luni la Los Angeles cerând ca artista să fie externată din unitatea de tratament unde, spuneau ei, este internată împotriva voinţei.

Comentarii

loading...