15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleBrunchissimo – părinții îl iubesc, copiii îl adoră

Brunchissimo – părinții îl iubesc, copiii îl adoră

„Parents love it, kids adore it!’’ este motto-ul cu care se redeschide a șasea ediție de Brunchissimo, elegantul brunch de duminică găzduit de InterContinental București, la Braseria Corso, în fiecare duminică între orele 12.30 și 16.30.

Ce spuneți de o dumincă după-amiază cu live cooking, șampanie, vin spumant, fructe de mare, scoici, stridii proaspete, creveți, salate fresh colorate în stil spaniol sau brânzeturi nobile italiene? Standul de brânzeturi ademenește prin mini-mozzarella, mini-burrata și mini-ricotta și se completează perfect cu mezelurile care îți lasă gura apă.

Dacă, însă, vreți ceva mai fancy, așteptările vă vor fi răsplătite de specialități precum Vita Wellington, gnocchi cu sos de trufe, somon în crustă de sare, rață confiată, iepure cu ierburi aromate și alte bunătăți.

Călătoria aromelor ne va duce apoi către destinații dulci. Specifice pentru Brunchissimo sunt deserturile colorate și extrem de apetisante. Printre bunătățile pregătite la patiseria hotelului InterContinental se numără: macarons, bomboane cu caramel, prăjituri cu ciocolată, tiramisu și plăcinte, dar și un stand cu clătite pregătite pe loc. Toate acestea, alături de o fântână de ciocolată care merge de minune cu fructe proaspete și bezele! Standurile cu vată de zahar, popcorn și barul cu înghețată delicioasă Antica Gelateria del Corso vor fi și ele foarte apreciate de cei mici.

Ca să continuăm lista „paradisului culinar”, veți fi primiți cu șampanie Veuve Clicquot, iar pe parcursul întregii zile vă veți bucura de vin spumant, dar și de cel mai la moda cappuccino – „selfieccino” – și alte tentații care vă vor face să petreceți ore bune de răsfăț.

Jazzy Jo și Robert Patai vă vor încânta cu melodiile interpretate live pe parcursul celor patru ore de relaxare.

Copii fericiți, părinți fericiți!

Cei mici se vor bucura de zona de distracție, unde îi așteaptă Super ZAPA, faimosul personaj plin de energie de la Radio Itsy Bitsy, care nu îi va lăsa să se plictisească și îi va duce în lumea jocurilor interactive. Partener de joacă este și Noriel, care vine cu cele mai noi jucării pe care copiii sunt invitați să le încerce și să le câștige ca premii la concursuri.

Și pentru că Brunchissimo și-a propus să fie prietenul copiilor, aceștia au gratuitate până la 10 ani, iar cei pana la 14 ani au discount 50%.

Pentru adolescenți și adulți, prețul este de 250 lei de persoană.

Parcarea este gratuită în fața hotelului, în funcție de disponibilitate. Se mai poate parca subteran, în parcarea publică, cu acces direct în holul hotelului la prețul de 4 lei pe oră.

„Brunchissmo, parents love it, kids will adore it”, este mai mult decât un slogan, este un vibe de duminică la InterContinental București.

Pentru mai multe informații sau pentru a rezerva o masă, puteți suna la 0799 994 995 sau puteți rezerva online.

Cele mai citite

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...
Ultima oră
Pe aceeași temă