14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleCabina de dus Radaway – model de calitate

Cabina de dus Radaway – model de calitate

În ciuda vârstei tinere, produsele sanitare ale companiei Radaway au primit recunoaștere din partea clienților în multe țări europene. 

Principalele priorități pentru companie sunt siguranța și calitatea produselor. Prin urmare, se acordă o atenție deosebită controlului calității, atât în ​​etapa de pregătire a materialelor, cât și în producția produsului final. 

Cabina de duș Radaway are toate declarațiile de conformitate necesare și certificate europene de calitate. Compania garantează servicii profesionale și asistență în fiecare etapă a funcționării produselor sale. Oferă servicii de garanție și post-garanție, precum și disponibilitatea produselor de schimb. Din magazinul online goodbath.ro poți cumpăra orice cadă de duș Radaway în condiții speciale. Radaway este una dintre mărcile relativ recente de pe piața europeană de cabine de duș. Semnul distinctiv al cabinei de duș Radaway este o înțelegere clară a stilului, noilor tendințe și tehnologii. Datorită designului și calității, produsele companiei au devenit populare și sunt solicitate aproape în toată Europa.

 

Cabina de duș Radaway – un semn de calitate și stil

Designerii de la compania Radaway se exprimă prin designul modern al întregii game de modele, prin utilizarea soluțiilor tehnice și tehnologice, idei inovatoare pentru crearea de cabine de duș speciale, estetice și practice, în timp ce calitatea produselor este pusă pe primul loc. Cabina de duș Radaway este realizată dintr-un aliaj de aluminiu caracterizat prin rezistență la oxidare, iar sticla securizată utilizată are o grosime de 0,6 cm. În același timp, este oferit un program extins de culoare al sticlei: transparent, mat (satinat), nuanțat (albăstrui sau grafit) etc.

Cabinele de duș Radaway cu role duble pe ușă și mecanisme de absorbție a șocurilor, sunt fiabile și durabile în funcționare. Cabinele de duș sunt echipate cu garnituri elastice din silicon, rezistente la umiditate și temperatură, precum și cu etanșări magnetice. Geamul de siguranță al cabinei standard este acoperit și tratat cu Easy Clean, ceea ce face mai ușor să menții igiena cabinei de duș (este asigurat efectul de respingere a apei și murdăriei). Cabinele sunt echipate cu profile de perete, care permit reglarea produsului până la 20 mm. Înălțimea medie a unei cabinelor de duș este de 1,95 m, și cu toate acestea, dacă în oferta magazinului online goodbath.ro nu găsești dimensiunea necesară, este posibil să comanzi o cabină de duș personalizată în dimensiunea necesară.

 

Cabina de duș Radaway – Design și preț

Designul rafinat și original al produselor este asigurat prin utilizarea de fitinguri de înaltă calitate (mânere, balamale și profile), în timp ce utilizarea cabinei de duș Radaway fără un sistem de profil vertical, capătă ușurința designului (transparența și puritatea formelor) și unicitatea designului (minimalismul metalului). Acest principiu de construcție al cabinei de duș este cheia succesului Radaway.

Radaway este o companie care acordă o atenție deosebită controlului calității în toate etapele de producție, de la pregătire până la eliberarea din depozit a produsului finit. Toate produsele, inclusiv cabina de duș Radaway, sunt testate înainte de a părăsi fabrica. Cât costă cabina de duș Radaway este ușor de stabilit dacă știi tipul de produs de care ai nevoie, dimensiunea și schema de culori. În funcție de acestea, costul poate crește sau scădea ușor.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă