23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleCalitate si stil modern cu Pro Design Art

Calitate si stil modern cu Pro Design Art

Mobila din casa isi poate pune amprenta asupra celor mai mici prin detalii pe care poate nu le identificam tot timpul, insa isi fac simtita prezenta in timp. Calitatea ar putea fi una dintre aceste caracteristici spre orientare, in cazul in care ne dorim durabilitate.

O achizitie precum articolele de mobilier reprezinta o investitie oarecum costisitoare si de aceea este recomndat sa fie totul gandit in principiu cu mult timp inainte, pentru a nu ne confrunta cu cheltuieli in plus si pentru a nu risca deteriorarea simetriei legate de design-ul ales.

Un sfat ce poate veni in ajutor poate fi cel al alegerii unor specialisti in domeniu, respectiv un producator mobila ce detine servicii de proiectare, masuratori si pachete actualizate pe o gama variata de cereri.

Poate stim ca atunci cand facem o investitie, indiferent de aspectele prevazute, sfatul este sa ne documentam in ceea ce priveste materialul, ce ofera in plus articolele scumpe fata de cele de buget si categorisirea lor in functie de nevoile noastre.

Spre exemplu, cand vine vorba de mobilier, unul dintre aspectele vizate de cumparatori poate fi pretul acestora. Nu de putine ori se intampla nefericitul caz in care costul prea mare influenteaza alegerile, majoritatea oamenilor optand pentru un mobilier cat mai ieftin din cauza cheltuielilor suficiente din urma renovarilor.

Mai exista si varianta in care preturile exagerate nu sunt justificate printr-un material durabil sau calitate. Din aceste motive este de preferat calea de mijloc in care pretul se confrunta si cu serviciile oferite.

Majoritea parerilor sunt impartite in functie de mentalitate si obisnuinte. Capacitatea de a lua decizii optime reprezinta in opinia celor mai multi oameni  produsul unei informari riguroase si experienta de a cauta functiile necesare pe care un produs le detine, urmat mai apoi de nevoia de utilizare a acelor caracteristici.

In ceea ce priveste alegerea unui mobilier, un atribut principal de urmarit este materialul din care este facut si functia acestuia. Prin functii putem sa ne referim nu doar la partea organizatorica, ci si la locul de utilizare a acesteia.

 Spre exemplu o parte dintre specialisti in domeniul producerii de mobilier ar putea recomanda pentru bucatarie, locul unde se mai face mancare, abur, optiunea de mobilier din MDF. Este adevarat ca o asemenea achizitie poate fi o investitie financiara ridicata, in schimb MDF-ul se deterioreaza mai greu in timp datorita presarii, spatiul inexistent dintre straturi nu permite patrunderea aburului si umezelii.

O alta perspectiva in mentalitate este si cea a masuratorilor individuale ce vin la pachet cu improvizarea de moment in cazul mobilei de dimensiuni nepotrivite. Sub acest aspect se recomanda consultarea unui producator mobila ce poate realiza masuratorile necesare, dispunerea spatiala, lucrari pe diferite tipuri de materiale si in acelasi timp vizarea calitatii si durabilitatii.

Un exemplu in acest domeniu poate fi reprezentat de Pro Design Art ce dispune de un portofoliu vast, pentru mobilierul din casa si de la birou. Pe site-ul oficial www.prodesgnart.ro se regasesc de asemenea si modele diverse de usi, saltele, fotolii si canapele, electrocasnice, articole de mobilier profesional.

Prelucrarea lemnului poate fi considerata si o valoare artistica prin minutiozitate si atentie la detalii fine. Un producator mobila poate avea aceste aspecte in vedere, dar si multe altele ce stau in spatele lucrarilor, detalii care nu se vad, dar fac diferenta in perioada de viata a mobilierului.

Suntem convinsi poate ca nu vrem sa constatam dupa putin timp ca manerele nu sunt fixate si cad sau o fata sau alta a mobilierului se umfla sau se lasa de la greutate.

In categoria mobilierului pentru casa, Pro Design Art detine variate tipuri de mobila in functie de preferinte si posibilitate financiara. Astfel se pot regasi modele de mobila pentru dormitor, bucatarie, baie hol, living, majoritatea incadrandu-se in stilul modern minimalist.

In ultimul timp, acest stil a luat amploare in domeniul articolelor de mobilier in primul rand din perspectiva eliberarii de spatiu, cu alte cuvinte pentru o buna optimizare a spatiului util. Cu toate acestea, in locuinta cu un asemenea mobilier nu se poate spune ca duce lipsa in ceea ce priveste organizarea lucrurilor. Functionalitaea si design-ul special proiectat pot sa imbine utilul cu aspectul elegant.

Pentru alte categorii de mobila, dar si in cazul in care proiectul actual vizeaza mobilarea casei, puteti sa apelati la recomandarile celor de la Pro Design Art  pe site-ul oficial www.prodesignart.ro/.

Cele mai citite

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...
Ultima oră
Pe aceeași temă