20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleCamila Cabello va juca rolul Cenuşăreasa într-un proiect după o idee a...

Camila Cabello va juca rolul Cenuşăreasa într-un proiect după o idee a lui James Corden

Cabello va şi implicată şi în compunerea muzicii pentru acest proiect, care a pornit de la o idee originală a lui James Corden.

Filmul va fi produs de Corden şi Leo Pearlman.
Noua variantă a poveştii „Cenuşăreasa” va fi mult mai muzicală decât versiunea originală.

Cele mai cunoscute versiuni sunt filmul animat lansat de Disney în 1950 şi remake-urile din 1997, cu Brandy şi Whitney Houston, şi cel din 2015, cu Lily James. 

Cântăreaţa de origine cubaneză, care a făcut parte din grupul Fifth Harmony înainte de a îşi începe cariera solo, a devenit celebră la nivel mondial cu piesa „Havana” şi albumul „Camila” (2018), care a debutat pe primul loc în 110 topuri diferite ale iTunes.

Kay Cannon a fost nominalizată la Emmy pentru scenariul „30 Rock” şi a mai semnat comediile „Pitch Perfect”. Debutul regizoral şi l-a făcut cu „Blockers”, comedie în care au jucat Kathryn Newton, Leslie Mann, Ike Barinholtz şi John Cena.

James Corden este gazda „The Late Late Show” de la CBS. El a jucat în „Ocean’s Eight” şi face parte din distribuţia filmului „Cats”.

Cele mai citite

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....
Ultima oră
Pe aceeași temă