13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleCântăreață celebră, acuzată de plagiat. Ea riscă să plătească daune de 300...

Cântăreață celebră, acuzată de plagiat. Ea riscă să plătească daune de 300 de milioane de dolari

Jamaicanul Michael May sustine ca melodia cantaretei pop seamana cu o piesa pe care el a compus-o in urma cu 25 de ani si ca ea a incalcat drepturile de autor.

Michael May, al carui nume de scena este Flourgon, a spus ca piesa “We Run Things” din 1988 a fost “preferata de iubitorii de raggae din intreaga lume” si ca jumatate din “We Can’t Stop”, ii apartine.

El a acuzat-o pe Cyrus si RCA Records, detinuta de Sony, ca si-au insusit pe nedrept materialul lui, inclusiv versul “We run things. Things no run we” pe care ea il canta “We run things. Things don’t run we”.

Reprezentanti ai lui Miley Cyrus nu au comentat inca, si nici ai Sony.

May a declarat ca a cautat sa isi protejeze compozitia anul trecut, la U.S. Copyright Office, iar in noiembrie a castigat “protectie formala de reproducere si difuzare” pentru toate aranjamentele muzicale din “We Run Things”.

El doreste stoparea vanzarii si a interpretarii piesei “We Can’t Stop”, potrivit documentelor depuse la o curte de justitie din Manhattan.

In reclamatie nu este specificata suma pagubelor, insa avocatii lui May au spus intr-un comunicat ca este un caz de 300 de milioane de dolari.

“We Can’t Stop”,, inregistrata pe albumul “Bangerz” al lui Miley Cyrus, a ajuns pe locul al doilea in Billboard 100, in august 2013, potrivit news.ro.

Cele mai citite

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă