30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleCântăreţul Tom Jones a anulat mai multe concerte

Cântăreţul Tom Jones a anulat mai multe concerte

Jones, printre ale cărui hituri se numără “It’s Not Unusual” şi “Delilah”, şi-a cerut scuze fanilor, pe platforma de socializare online Twitter, pentru că a fost nevoit să îşi anuleze show-urile.

“Sir Tom Jones a fost diagnosticat cu o infecţie bacteriană şi este tratat în spital. Boala este sub control şi ne aşteptăm la o recuperare rapidă”, se arată într-un comunicat.

Artistul a mai spus că speră să îşi continue turneul britanic actual în luna august.

În cariera sa de peste 50 de ani, Tom Jones a avut un impact puternic asupra stilurilor muzicale pop, soul şi rhythm & blues şi a lansat piese celebre, precum “Delilah”, “Mama told me not to come”, “What’s New Pussycat”, “It’s Not Unusual”, “Sex Bomb”, “Thunderball”, “She’s a lady”, “Burning Hell”, “Tower of Song” şi “Hit or Miss”.

Tom Jones a primit titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic din partea reginei Elizabeth a II-a, în 2006. Alte momente semnificative din lunga sa carieră sunt câştigarea unui premiu Brit “pentru cea mai bună contribuţie a unui artist în muzică”, a trofeului Silver Clef pentru toate realizarile sale, a distincţiei Hitmaker (SUA) din partea compozitorilor americani din Hall of Fame, în 2010, a prestigiosului premiu Music Industry Trust (Marea Britanie), dar şi titlul de bărbatul anului 2012 din partea revistei GQ.

Cele mai citite

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Ovidiu Hațegan își pune cenușă în cap după gafa comisă în meciul Dinamo – Poli Iași: „Am greșit, n-am realizat gravitatea impactului”

Arbitrul Ovidiu Hațegan a explicat decizia luată în minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – Politehnica Iaşi, disputată duminică, 14 aprilie, pe stadionul din...

Partidul Democrat din Italia lansează un manifest pentru alegerile europene

Opoziția italiană încearcă din răsputeri să se impună într-un ciclu electoral în care partidele de dreapta aflate la putere în țară speră să obțină...
Ultima oră
Pe aceeași temă