27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleCântărețul Tom Jones se reîntoarce pe scenă

Cântărețul Tom Jones se reîntoarce pe scenă

Cântăreţul şi compozitorul galez a urmat o perioadă de recuperare după ce a contractat o infecţie bacteriană, însă ”se simte mult mai bine” şi îşi poate continua turneul.

”Suntem încântaţi să anunţăm că turneul lui Sir Tom Jones va reîncepe vineri, 27 iulie, la York Racecourse”, se arată într-un comunicat publicat pe contul oficial de Twitter al artistului.

”Sir Tom se simte mult mai bine şi, după ce a primit acordul medicilor, este pregătit să-şi continue spectacolele. Sir Tom ar dori să mulţumească sincer tuturor pentru înţelegere şi celor care au transmis în ultima săptămână mesaje de susţinere şi încurajare. El aşteaptă cu nerăbdare să îşi continue turneul de vară, să se întoarcă pe scenă şi să cânte în faţa publicului său”, se mai arată în mesaj.

Artistul în vârstă de 78 de ani şi-a cerut scuze fanilor după ce a fost nevoit să anuleze cinci spectacole pe perioada în care a fost internat în spital. Printre acestea se numărau trei concerte în Marea Britanie, unul în Germania şi unul în Finlanda, în cadrul festivalului ”Down By The Laituri”.

Sir Tom a declarat anterior că îi pare ”extrem de rău” şi că este dezamăgit de faptul că nu poate fi prezent pe scenă din motive medicale.

Fanilor le-a fost indicat că biletele la concertele anulate “rămân valabile pentru datele reprogramate” şi că în eventualitatea în care aceştia nu vor mai putea participa, vor putea obţine o rambursare.

Cele mai citite

Guvernanții lasă suedezii să taie nestingheriți pădurile valoroase ale României. 50 de acțiuni ale IKEA, bănuite de ilegalitate. FOTO și VIDEO

Un nou raport realizat de Agent Green și Bruno Manser Fonds (BMF) în pădurile României. Cel mai mare proprietar privat de pădure din țara...

În timp ce PNL și PSD ar căuta un înlocuitor pentru Cîrstoiu, Sebastian Burduja își prezintă “Planul pentru București”

Sebastian Burduja, ministru al Energiei și președinte al filialei PNL București, își prezintă noua lui carte, care se intitulează "Planul pentru București". Sebastian Burduja vorbește...

Cristiano Bergodi, OUT de la Rapid! Cine preia interimatul în Giulești

Rapid București s-a despărțit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape...
Ultima oră
Pe aceeași temă