9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleCare este cel mai bun produs demachiant pentru tine

Care este cel mai bun produs demachiant pentru tine

Vrei să afli ce tip de demachiant să folosești în funcție de tipul tău de piele? Citește cu atenție acest articol și vei afla care este cel mai potrivit produs demachiant și de unde ai putea să-l achiziționezi.

Pentru tenul mai uscat

Uleiuri

Acest grup de produse de curățare facială elimină foarte bine machiajul waterproof și hrănește foarte bine pielea. Din acest motiv, le recomandăm pentru pielea normală sau uscată, deoarece pe pielea cu exces de sebum pot apărea iritații. 

În funcție de brandul pe care îl alegi, tipul de aplicare va fi diferit: este indicat ca unele produse să fie aplicate după umezirea feței, pentru a activa produsul.

Aplica puțin produs și masează-l pe gât și față cu mișcări circulare, apoi clătește cu apă.

Pentru tenul sensibil și/sau gras/uleios

Mousse demachiant

Mouse-ul are o textură ușoară și moale, foarte plăcută la atingere și ușor de îndepărtat cu apă. Este perfect pentru pielea uleioasă și / sau sensibilă.

Dar ai grijă: unele produse conțin agenți tensioactivi pentru a genera spumă și pot usca pielea. Așa că, verifică întotdeauna ingredientele.

Un alt tip de aplicare foarte practica a acestor produse pentru tenul gras, este aplicarea lor în timp ce faci duș. Poți aplica produsul în timp ce aștepți să acționeze masca de păr.

Lapte demachiant

Laptele demachiant este, de asemenea, perfect pentru cele mai dificile tipuri de ten. Prin faptul că nu conține emulsifianți care irită pielea, nu necesită clătire. Aplică-l pe pielea uscată, masează fața cu degetele astfel încât produsul să se amestece cu impuritățile și îndepărtează-l cu un disc demachiant.

Apă micelară

Apa micelară conține particule ce acționează ca un magnet: ele absorb sebumul și impuritățile, respingand umezeala care rămâne pe piele. În acest mod, te poți bucura de un produs foarte lejer care, atunci când intră în contact cu pielea, îndepărtează reziduurile și impuritățile cu ușurință, fără a irita tenul, chiar dacă este sensibil. 

Poți aplica corect apa micelară cu ajutorul unui disc demachiant, cu mișcări ușoare. Nu este necesar să clătești tenul după aplicare.  

Pentru tenul normal

Cremă demachiantă

Cu o textură uleioasă, dizolvă ușor machiajul, chiar și pe cel waterproof. Deoarece nu conțin derivați de parafină (nu îngrașă tenul), ele sunt potrivite pentru toate tipurile de piele și mențin nivelul optim de hidratare.

Se poate aplica la fel ca uleiurile, direct pe fată, apoi se clătește tenul cu apă.

Produse pentru toate tipurile de ten

Gel de curățat

Produsul de curățare facială în format gel este cel mai folosit. În mod normal, trebuie aplicat pe pielea umedă pentru a face spumă.

Deoarece există atât de multe tipuri, alegerea produsului potrivit pentru curățarea facială depinde de tine. Curățarea tenului este o proces de bază, chiar și dacă nu te machiezi. Dacă tenul este încarcat cu impurități, ingredientele active ale cremelor nu pot pătrunde în straturile profunde ale pielii.

Pentru a alege produsele potrivite pentru curățarea tenului tău, te sfătuim să intri pe Redvelvet.ro, site-ul companiei Red Velvet care și-a propus să ofere clienților săi doar produse cosmetice originale, de la branduri cosmetice cunoscute.

Intrând pe site poți opta pentru produse de curățare a tenului marca Dermacol. Poți opta pentru loțiune demachiantă Dermacol, gel de curățare și demachiere Dermacol, loțiune micelară Dermacol etc.

 De asemenea, poți opta pentru produse cosmetice precum fond de ten, pudră, iluminator, fard de obraz, ruj lichid marca Makeup Revolution, Golden Rose, Sleek, NYX, L’Oreal Paris etc.

Nimic nu le scapă reprezentanților acestui magazin online. Profită de oferta lor variată și achiziționează produse de cea mai bună calitate pentru îngrijirea tenului tău.

Cumpărături fără griji!

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă