15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleCare sunt avantajele obtinute de la o firma de transport mobila

Care sunt avantajele obtinute de la o firma de transport mobila

Potrivit expertilor de la transport-mobila.ro beneficiile care pot fi obtinute din colaborarea cu o firma de transport mobilier sunt numeroase, incluzandu-le si pe urmatoarele:

Transportul mobilei in masini incapatoare

Transportul mobilei implica spatiu, pentru ca cele mai multe piese de mobilier au dimensiuni mari. Intr-o masina normala mobila poate fi introdusa si transportata doar dezmembrata si doar prin artificii speciale cum ar fi circularea cu usa de la portbagaj deschisa si cu jumatate din usa de dulap pe afara semnalizata corespunzator. Modul acesta de a transporta mobila poate afecta atat masina, cat si piesa de mobilier, iar in conditii extreme poate crea pagube si celorlalti participanti la trafic.

Transport mobilier in cel mai scurt timp

In momentul in care transportul mobilei se face cu masinile personale, timpul general de transport se poate mari considerabil. Avand in vedere ca spatiul redus implica mai multe drumuri, cu cat cantitatea de mobila este mai mare, cu atat se va mari si timpul destinat relocarii. In conditii extreme poate dura chiar si o luna pana cand toata mobila este mutata. O firma care asigura transport mobila ofera masini mari, speciale pentru transport, in functie de cantitatea de mobilier putand fi alocate una sau mai multe astfel de masini, pentru ca mobila sa fie transportata in cel mai scurt timp.
Mutarea mobilierului in mod organizat

Atunci cand de mutare se ocupa o firma specializata, echipa de interventie implicata stie exact cum ar trebui sa fie mutata mobila, astfel incat la final lucrurile sa ramana organizate. Spre exemplu, obiectele pot fi sortate astfel:

obiectele mici sunt puse intr-un recipient special, astfel incat sa nu se piarda;
dulapul inalt din sufragerie pleaca cu tot cu usi in acelasi transport si nu pe bucati;
obiectele de sticla sau cele fragile sunt puse separat;
cartile ocupa acelasi transport;
electronicele ocupa, de asemenea, acelasi transport.

Astfel, la final nimic nu se pierde si toate obiectele ajung in stare foarte buna in noua locuinta.De astfel, atunci cand pentru transport mobila este folosita masina proprie si, eventual, masinile prietenilor, la final se poate descoperi ca sunt mai multe obiecte sparte sau stricate, exista tablouri zgariate sau unele dintre obiectele mici nu mai sunt. Toate aceste neplaceri pot fi evitate daca se apeleaza la o firma specializata de transport.

Siguranta in timpul transportului

In momentul in care este mutata mobila exista riscul ca foarte multe obiecte fragile sa se sparga sau sa se deterioreze iremediabil. O firma de transport mobila detine echipamentul si experienta necesare, astfel incat toate aceste obiecte sa ajunga in stare buna la destinatie. Obiectele din sticla sunt impachetate in materiale de protectie speciale, tablourile sunt impachetate, de asemenea, in cel mai bun mod, iar electronicele fragile sunt puse in cutii cu material amortizor, astfel incat sa nu se deterioreze in timpul transportului. Covoarele vor fi transportate sub forma de rola si nu impachetate, astfel incat sa ramana drepte, fara cutele inestetice care se formeaza atunci cand sunt impachetate.

Cele mai citite

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....
Ultima oră
Pe aceeași temă