Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sursa: https://imgur.com/BclfTVI  via Shutterstock

Sursa: https://imgur.com/BclfTVI via Shutterstock

Care sunt cadourile pe care e cel mai probabil să ți le amintești toată viața?

Singurul lucru mai rău decât să uiți de aniversarea sa este să îi oferi acelei persoane speciale din viața ta un cadou neinspirat! Ce înseamnă ”neinspirat”?

Rl online 0 comentarii

Ei bine, ne referim, pe de-o parte, la acele daruri banalele, care nu se remarcă prin ceva anume, iar pe de altă parte la cadourile de calitate slabă, ce se vor deteriora în scurt timp. Așadar, ai nevoie de ajutor pentru a găsi cadoul perfect, care să rămână întipărit în mintea persoanei care îl va primi și care să îi servească drept  aminitire pe viață.

Prin urmare, fie că ești în căutarea unui cadou tradițional, sau că îți dorești să dăruiești ceva mai neobișnuit, îți garantăm că fiecare dintre propunerile de cadouri din lista de mai jos va trece proba timpului!

 

Bijuteriile

Știi de ce nu poți da niciodată greș oferind o bijuterie unui om special pentru tine? Deoarece bijuteriile sunt cele mai frumoase aminitiri pe care le putem lăsa în urma noastră. Nu de puțin ori, ele stârnesc imagini, momente și trăiri în mintea celor care le primesc, chiar și numai când sunt privite în interiorul cutiei de bijuterii! Totuși, pentru a te asigura că bijuteriile sunt, într-adevăr, un cadou durabil, e important să alegi unele de calitate. Dacă vrei să oferi bijuterii cât se poate de rezistente și de versatile mizează pe cele din argint. Poți găsi online o mulțime de pandantive din argint, cercei, lanțuri, inele, broșe și multe alte accesorii realizate din acest metal prețios.

 

Obiectele decorative 

Accesoriile decorative pentru casă se numără printre cele mai inspirate idei de cadouri care pot reprezenta o amintire care durează o viață. Pentru mulți dintre noi, ”acasă” este locul în care putem fi, pe deplin, noi. Propriul cămin este un adevărat sanctuar care ne păstrează temerile, dorințele și aspirațiile și în cadrul căruia ne recăpătăm energia pentru o nouă zi. Așadar, obiectele decorative, care definesc conceptul de ”acasă” sunt un cadou ideal, pe placul oricui. Chiar dacă persoana pentru care cauți un dar nu este neapărat pasionată de designul interior, poți miza pe obiecte precum rame foto, ceasuri de perete sau ornamente pentru biroul de acasă personalizate cu diverse mesaje, sau, de ce nu, pentru multe alte accesorii decorative care au și un rol funcțional (cum este și cazul lămpilor, să spunem).

 

Cadourile handmade 

Cadourile personalizate, individuale și unice sunt printre cele mai inspirate - spunem noi. Deci, dacă ești în căutarea unui dar impresionant, care să fie o amintire pe viață, nu ezita să realizezi chiar tu unul! Sau, poți trișa apelând la meșteri care creează cadouri handmade și care te vor salva nu doar în situația în care te simți neîndemânatic sau neinspirat, dar și în cazul în care nu ai prea mult timp să cauți un dar.

Unele cadouri ne impresionează atât de mult încât ni le amintim toată viața. Din această categorie fac parte bijuteriile, accesoriile lucrate manual sau obiectele decorative pentru casă.

Comentarii

loading...