15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleCare sunt cele mai protective rase de câini pentru copii

Care sunt cele mai protective rase de câini pentru copii

Odată ce te-ai hotărât să iei un animal de companie pentru copilul tău, asigură-te ca te-ai informat destul de bine, deoarece unele animale au nevoie de medii speciale de trai. 

Există rase de câini care au nevoie de spațiu, dar și de o atenție deosebită. Mai jos sunt doar câteva dintre rasele care pot face viața copilului tău mai animată.

Beagle
Câinii Beagle sunt cei mai jucăuși și cei mai plini de viață. Aceștia se încadrează în categoria câinilor de statură mică. Sunt foarte blânzi, curajoși și sunt extrem de toleranți și grijulii cu toți copiii, mai ales dacă au contact cu aceștia de la o vârstă fragedă.

La fel ca și copiii, câinii Beagle au nevoie de multă mișcare. 

Labrador

Labradorul este un câine inteligent, bun și loial. Nu este nici agresiv, nici timid și este foare răbdător, ceea ce-l face o alegere perfectă pentru copii.

Labradorul iubește joaca, iar recuperarea jucăriilor este jocul său preferat. De asemenea vei descoperi că  iubitorul labrador este afectuos și ascultător, ceea ce înseamnă că micuții tăi se vor îndrăgosti instantaneu de el.

Bichon Frise

Bichonul este un câine perfect pentru familii. El este recunoscut pentru temperamentul plăcut și firea prietenoasă, dar și pentru aspectul de ”jucărie” pe care-l are. De asemenea, un avantaj este și părul, care nu cade în cantități atât de mari ca la alte rase.

Collie
Rasa Collie este plină de energie și este un companion ideal pentru copii. Această rasă face parte din categoria câinilor de talie înaltă. Câinii Collie sunt foarte inteligenți, iubitori și foarte loiali cu stăpânii lor.

Golden Retriever

Câinii Golden Retriever sunt o rasă foarte inteligentă și se remarcă printr-o memorie destul de bună. Această rasă este recomndată familiilor care dețin pentru prima dată un caine. Preferă spațiile liberi și mari, iar dacă sunt dresați corespunzător se pot adapta și la o viață într-un apartament. 

Necesită plimbări regulate și de asemenea le place foarte mult să fie în centrul atenției.

Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....
Ultima oră
Pe aceeași temă