15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleCaruciorul pentru gemeni – salvatorul parintilor cu doi copii

Caruciorul pentru gemeni – salvatorul parintilor cu doi copii

Procesul de alegere al caruciorului pentru copil poate fi unul dificil, deoarece implica o atenta informare si identificare a proprilor nevoi..

Alegerea poate fi si mai dificila atunci cand cautati carucioare gemeni, care sa asigure confortul a doi copii si totodata sa fie practic, functional si de calitate.

Tipuri de carucioare duble

Carucioarele duble sunt de doua tipuri: unul langa altul (in cazul in care scaunele sunt unul langa celalalt) sau in linie, in tandem (in cazul in care scaunele sunt unul in fata celuilalt). Ambele tipuri au avantaje si dezavantaje. Alegerea celui potrivit depinde de asteptarile si nevoile voastre.

1.    Carucioare de tip “side-by-side”

Acesta este unul dintre modelele cele mai comune. El funcționează cel mai eficient pentru doi copii de aceeași greutate și asigură un spațiu adecvat pentru ambii pe măsură ce cresc. Un avantaj distinct al stilului side-by-side este acela că îi poziționează pe ambii copii cu un punct de vedere egal, fiind aranjamentul pe care majoritatea gemeni par să-l prefere.

Carucioarele Side-by-side sunt mai largi decât cele in tandem dar au un profil mai mic. Acest lucru îi conferă celui care manevreaza cărucior mai mult control. Din nefericire, carucioarele side-by-side pot fi destul de greu de folosit in spatii inguste.

Producătorii au reusit sa doteze modelele side-by-side cu unele dintre caracteristicile fanteziste ale clienților. Coșurile de depozitare, barele de protecție și umbrelele de soare devin din ce în ce mai folosite, dar încă nu există un produs side-by-side care să aiba funcția de sistem de călătorie, care sa functioneze si ca scaun de masina.

Gemenii tind sa se face remarcati atunci cand sunt scosi in public. Toată lumea vrea să se uite la ei, să compare caracteristicile lor sau sa le puna intrebari parintilor. Astfel, cu un carucior de tip side by side pot fi observati mai usor.

2.   Carucioare in tandem

Cărucioarele in linie au un scaun amplasat in fata celuilalt si nu sunt folosite exclusiv pentru gemeni. Cele mai multe modele sunt concepute pentru doi frați cu varste diferite, dar apropiate. Unul dintre scaune poate fi un pic mai spațios sau poziționat mai sus pentru a găzdui copilul mai mare, iar celălalt spațiu este destinat copilului mai mic.

Deoarece aceste carucioare gemeni se adreseaza unui public mai larg, este mai probabil să detina accesorii precum umbrelele de soare, suporturile pentru băuturi și tăvi de gustări.

Carucioarele in tandem sunt în general mai lungi și mai subțiri decât modelele side-by-side. Din acest motiv, unii oameni le consideră mai ușor de manevrat prin spații înguste, cum ar fi culoarul centrelor comerciale și ușile. Totusi, există și aspecte ale cărucioarelor tandem care nu funcționează bine pentru gemeni. În multe dintre modele, unul dintre scaune, conceput pentru un copil mai în vârstă, nu il poate sprijini pe deplin pe cel mic. Până când mușchii gâtului copiilor se vor dezvolta suficient pentru a-și menține capul în sus, au nevoie de sprijin. Un scaun în poziție verticală este inutil pentru sugari si copii mici.

Performanta – Cate roti ar trebui sa aiba caruciorul?

Pentru a face o alegere, ar trebui sa luati in considerare valorile de performanta, modul in care functioneaza carucioarele si cat de usor sunt de utilizat. Multe dintre aceste carucioare gemeni au un design special al rotilor. Din nefericire, acest design al roților convenționale nu a acumulat niciodata un scor ridicat  în testele de manevrabilitate. Una dintre roțile duale devine, de obicei, prinsă de obiecte și poate face dificilă staționarea pe drum. Produsele care au avut cele mai bune manevrabilități au fost cele care aveau mai puține roți.

Achizitioneaza caruciorul perfect din magazinul online potrivit

Carucioarele pentru gemeni trebuie alese cu grija, astfel incat sa iti ofere o calatorie placuta alaturi de ambii copii. Atunci cand transporti doi copii, poti intampina diverse probleme din care un carucior potrivit te poate scoate imediat.

Acceseaza aici si achizitioneaza caruciorul potrivit pentru gemeni.

Cele mai citite

Renunțarea la sobele cu lemne, inepții. “Cu ce să ne încălzim? Curent electric? Ăla pe care am ajuns să îl importăm la prețuri astronomice?”,...

Partidul S.O.S al Dianei Șoșoacă susține că românii nu se pot încălzi cu "curentul electric importat la prețuri astronomice", ci este nevoie de sobele...

EXCLUSIV. Decizia lui Nicușor Dan de a elimina linia STB 336, fiasco în trafic. Locuitorii din Militari, rămași fără autobuz care să-i ducă la...

Locuitorii din cartierul bucureștean Militari au rămas fără singurul autobuz care îi transporta până în fața Spitalului Universitar. Decizia lui Nicușor Dan de a...

Premierul spaniol Pedro Sanchez ia o pauză de la îndatoririle publice: „ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”

„ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”, a spus Sanchez într-o scrisoare împărtăşită pe contul său de pe platforma X. „Am...
Ultima oră
Pe aceeași temă