Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Casa lui Elvis Presley din Beverly Hills poate fi închiriată prin Airbnb

Casa lui Elvis Presley din Beverly Hills poate fi închiriată prin Airbnb

Cântăreţul Elvis Presley şi actriţa Priscilla Beaulieu s-au căsătorit în 1967, în Las Vegas, şi au cumpărat o casă în Beverly Hills, pe Hillcrest Road 1174 din cartierul Trousdale Estates.

Rl online 0 comentarii

În prezent, idilica reşedinţă în care au locuit cei doi timp de şase ani, este disponibilă pentru închiriat prin platforma Airbnb.

Locuinţa poate fi închiriată de oricine este dispus să plătească 3.995 de dolari (3.600 de euro) pe noapte. Cel care închiriază, este obligat să rămână aici cel puţin cinci zile, aceasta fiind una dintre condiţiile contractului. 

Proprietatea, de 498 de metri pătraţi, dispune de patru dormitoare pentru maximum opt oaspeţi: trei în locuinţa principală şi unul în casa de oaspeţi. 

În plus, există cinci băi, o saună, piscină, terasă cu şemineu, parcare pentru patru autovehicule şi pereţi înalţi de lemn şi sticlă. 

Ferestrele înalte "permit intrarea naturală a luminii", potrivit descrierii de pe pagina online, şi poate fi admirată priveliştea din Los Angeles şi din cartierul unde au locuit personalităţi precum Richard Nixon, Dean Martin sau Frank Sinatra. 

Casa a fost concepută de arhitectul Rex Lotery în 1957, cu un amestec între stilul modern al locuinţelor americane de pe Coasta de Vest şi cele franceze.  

 

Comentarii

loading...