9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleCauti carucioare de bebelusi? Afla totul despre sistemul de pliere!

Cauti carucioare de bebelusi? Afla totul despre sistemul de pliere!

Exista nenumarate recenzii despre cum sa alegi cele mai bune modele si la ce aspecte sa fii atent, iar unul dintre acestea este sistemul de pliere.

 

Pliere in forma de umbrela

Daca doresti o solutie usoara si versatila pentru plimbarea copiilor care stau bine in fundulet poti alege un modelul de carucioare bebelusi numit “umbrela”. Asa cum sugereaza si descrierea, prin rasucirea unui comutator din spatele sistemului, acestea se pliaza in forma unei umbrele.

Este modelul recomandat parintilor care calatoresc cu mijloacele de transport in comun si doresc ceva usor si, totodata, rapid de pliat.

 

Pliere pe jumatate

Modelele de carucioare pentru bebelusi cu pliere pe jumatate se flexeaza de la mijloc prin actionarea unui maner aflat sub scaun. Dupa strangere, sistemul poate fi ridicat ca o geanta de mana.

Este un sistem rapid si facil de utilizat, preferat de parintii care doresc sa transporte caruciorul in portbagajul masinii personale, dar mai dificil de utilizat in calatoriile cu mijloacele de transport in comun.

 

Plierea 3D

Exista modele de carucioare pentru bebelusi care se pliaza intai in jumatate prin tragerea manerelor spre rotile din fata, si apoi pe latime prin rabatarea cadrului interior, astfel incat rotile se unesc la mijloc. Acestea sunt cunoscute sub denumirea de sisteme cu pliere 3D, sunt mici si usor de transportat cand sunt stranse, dar este nevoie de ambele maini pentru a realiza operatia.

 

Plierea pe amprenta caruciorului

La apasarea comutatorului, sectiunea superioara coboara peste roti. Amprenta sistemului ramane neschimbata, ceea ce inseamna ca acesta va fi destul de mare si necesita spatiu mai mult pentru depozitare. Totusi, este un model usor de utilizat, agreat de multi parinti.

 

Plierea cu scoaterea rotilor

Majoritatea modelelor de carucioare bebelusi se pliaza cu tot cu roti, insa, parintii pot gasi si variante care permit scoaterea acestora, daca este necesar. Astfel, caruciorul va deveni mult mai compact si mai plat si va fi mai usor de depozitat. Exista modele de roti cu eliberare rapida prin apasarea unui buton.

 

Plierea cu scoaterea scaunului

Unele sisteme de calatorie pentru copii pot fi pliate numai dupa scoaterea scaunului. Daca este un scaun sau o scoica auto, procesul se poate realiza fara a deranja bebelusul.

Alte modele, insa, permit plierea fara scoaterea scaunului. Acestea sunt mai usor de depozitat si de purtat prin mjloacele de transport in comun, dar implica deranjarea bebelusului.

Unele carucioare se pot plia numai dupa ce scaunul este orientat intr-o anumita directie. Indiferent de tipul caruciorului, plierea ar trebui sa se realizeze cat mai usor pentru ca, de obicei, in cealalta mana este copilul.

Din fericire, pe piata exista numeroase modele de sisteme de calatorie si carucioare pentru bebelusi, din ce in ce mai performante si mai atractive! Trebuie doar sa gasesti modelul care te avantajeaza din magazinul online yuga.ro si care corespunde necesitatilor si dorintelor tale, dar si ale copilului care are nevoie de confort si siguranta.

 

 

Cele mai citite

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...
Ultima oră
Pe aceeași temă