10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleCauti o agentie promovare online? La ce sa fii atent cand vei...

Cauti o agentie promovare online? La ce sa fii atent cand vei face alegerea

Este incurajator pentru un antreprenor sa aiba acces permanent la ofertele agentiilor de promovare online. In acelasi timp, insa, diversitatea poate fi unul dintre factorii care il pot pune in dificultate. Mai ales pentru ca au o bogata expertiza in domeniul publicitatii, agentiile de promovare vor sti cum sa isi faca reclama, astfel incat sa iti capteze atentia si sa te converteasca in client. La ce sa fii atent cand vei face alegerea? Ce criterii trebuie sa indeplineasca o agentie promovare online si cum le poti descoperi?

Experienta cu o agentie promovare online

Bineinteles, scopul pentru care apelezi la o agentie promovare online este acela de a-ti creste rezultatele. Daca vrei ca cifrele de performanta sa fie in favoarea ta si sa iti eficientizezi costurile, vei avea nevoie de un partener de incredere, care sa acorde business-ului tau toata atentia cuvenita, in fiecare moment. Nu uita: domeniul marketingului digital este unul extrem de dinamic. Simpla implementare a unor campanii si a unor setari initiale din spatele lor nu vor fi necesare pentru a-ti atinge obiectivele de marketing. Realitatea arata ca, in foarte multe dintre cazuri, chiar si agentiile mari cu bogate portofolii de clienti, nu reusesc sa isi atinga misiunea. In cazul business-urilor mici, si bugetele vor fi de aceeasi dimensiune, motiv pentru care o agentie promovare online poate sa isi repartizeze echipele de specialisti, in functie de acest criteriu. In numeroase cazuri, spun antreprenorii, business-urile de talie mica s-au ales cu echipe de specialisti cu mai putin exercitiu practic, nereusind sa egaleze rezultatele celor cu mai multa experienta.

 

Despre cum sa alegi o agentie promovare online

Exemplul de mai sus este o realitate, dar nu o generalitate. Agentiile  profesioniste care se respecta, cunoscute in domeniu, cu un portofoliu divers de clienti care le confirma rezultatele, nu vor permite astfel de experiente neplacute. Tocmai de aceea, trebuie sa iti ghidezi alegerea in functie de cateva criterii:

  • portofoliul de clienti si review-urile pe care le are respectiva agentie promovare online

Garantia increderii este, intotdeauna, cea oferita de experienta celor din jurul tau. Informeaza-te, documenteaza-te si afla ce spun ceilalti despre respectiva agentie de promovare online. Daca altii o recomanda, atunci este un semnal bun pentru tine. Daca sunt minusuri, afla mai multe despre ele.

  • tipul de servicii pe care le ofera: alege o agentie promovare online full service

O agentie promovare online full service iti va putea oferi recomandari pe toate planurile. Nu uita ca in domeniul marketingului digital, multe lucruri depind de performanta celorlalte. Ca de exemplu, pentru a avea rezultate spectaculoase in Google Adwords, vei avea nevoie de un website implementat corect. O agentie promovare online full service va putea sa iti ofere resursa umana cu expertiza pentru toate zonele.

  • echipele alocate pe un proiect: o agentie promovare online cu echipe experimentate

Un alt element important pentru a alege o agentie promovare online este echipa / numarul de echipe disponibile si alocate pe un proiect. Daca vei avea acces la persoane cu experienta dovedita pentru alti clienti, atunci rezultatele vor fi de partea ta. Este la fel de important sa ai acces la diversitate de roluri.

Ai nevoie de o recomandare?

Ti-o oferim noi! Fortin.Agency este un etalon in domeniul marketingului digital. Echipa Fortin.Agency te asteapta cu echipe de specialisti cu expertiza in toate sectoarele de marketing, gata sa iti creasca cifrele.

Cele mai citite

Hidroelectrica și Masdar semnează pentru extinderea scopului acordului de colaborare

O delegație a Hidroelectrica, condusă de Karoly Borbely, președinte al directoratului societății, participă la vizita de lucru în Emiratele Arabe Unite, care are loc...

CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. Pentru a marca acest moment aniversar, anul acesta va fi utilizat un nou...

Parchetul European face percheziții la Botoșani într-un dosar de fraudă cu fonduri europene

Biroul din Cluj-Napoca al Parchetului European (EPPO) efectuează joi percheziţii în mai multe locaţii din judeţul Botoşani, inclusiv în instituţii publice, în cadrul unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă