30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleCauti o cosmeticiana buna in Bucuresti? Recomandarea care te va convinge

Cauti o cosmeticiana buna in Bucuresti? Recomandarea care te va convinge

Ce femeie nu isi doreste sa se poata lauda ca stie o cosmeticiana priceputa, cu care sa se inteleaga perfect? O astfel de informatie e de o mie de ori mai pretioasa decat detinerea unei creme scumpe sau a unui accesoriu rafinat, deoarece iti va garanta acces permanent la o comoara a frumusetii.

Stim exemple de fete sau de femei care si-au urmat cosmeticiana draga peste tot, ramanandu-i fidele pentru totdeauna. Un astfel de exemplu avem de gand sa iti oferim si noi in randurile de mai jos: este vorba despre cea mai buna cosmeticiana pe care am intalnit-o in Bucuresti!

De ce este Larisa Ostroveanu cea mai buna cosmeticiana din Bucuresti

A-ti gasi cosmeticiana care sa te multumeasca pe deplin e la fel de important cu a descoperi sufletul pereche. Nu ne crezi? Gandeste-te la faptul ca de un barbat te mai poti desparti, dar atunci cand ai cunoscut o persoana care te intelege si te face frumoasa nu ii vei mai da drumul niciodata.

Azi ne-am asumat misiunea de a-ti prezenta cosmeticiana pe care toti clientii o adora. Este vorba despre Larisa Ostroveanu, care activeaza in cadrul salonului 1 Dream Beauty Studio.

Ce o recomanda? Extraordinara pregatire profesionala. Pasionata de meseria sa, Larisa Ostroveanu a studiat numeroase domenii ale frumusetii, devenind experta in multiple arii. E specializata in masaj facial indian, masaj facial rusesc de remodelare faciala si masaj detoxifiant cu miere. Cu alte cuvinte, te poti lasa linistita pe mana ei, stiind ca te face nu doar mult mai frumoasa, dar si mai relaxata si mai increzatoare.

Mai departe, Larisa are cursuri de stilizare a sprancenelor si de microblading la Academia Phibrows. Cosmeticiana te va rasfata cu cunostintele sale in cadrul salonului 1 Dream Beauty Studio, acolo unde vei avea ocazia ca prin intermediul microblading-ului sa te bucuri de reconstructia si modelarea cu stil a sprancenelor tale, pentru un look mult mai atragator si mai armonios.

Larisa nu s-a oprit aici, ci a devenit specialista si in mezoterapie cu Dermapen Beauty One. Cu ajutorul acestei proceduri extrem de moderne, substante active, nutritive sunt injectate in piele, la o adancime la care ingredientele din creme nu pot patrunde, astfel ca influenteaza in mod direct unele procese biologice care inrautatesc aspectul pielii. Cu ajutorul celei mai bune cosmeticiene din Bucuresti, vei obtine o netezire a pielii, estompare a ridurilor, incetinirea si prevenirea imbatranirii tenului, stimularea circulatiei si iluminarea si catifelarea pielii. Mezoterapia poate fi folosita atat pe corp, dar si pe fata!

Vrei sa scapi de parul in exces? Tot cosmeticiana ta draga iti va fi de folos. Larisa Ostroveanu este specialista in epilarea definitiva cu laser Dioda, care te va scapa in mod definitiv de pilozitatea corporala, indiferent de regiune, in cateva sedinte. Cu rezultate uimitoare, ce nu afecteaza tesutul inconjurator, laserul trateaza mai multi foliculi de par, astfel ca e practic si eficient. Daca, din diverse motive, nu vrei sa folosesti laserul pentru a indeparta parul nedorit, cosmeticiana te asteapta in cadrul 1 Dream Beauty Studio si pentru sedinte de epilare cu zahar: un produs 100% natural, care poate elimina si cele mai scurte fire, nu cauzeaza iritatii si prezinta un grad redus de disconfort. Pielea e exfoliata, hidratata si luminoasa.

 

Larisa Ostroveanu

De asemenea, in cadrul clinicii 1 Dream vei mai fi rasfatata si cu sedinte de microdermabraziune, unul dintre cele mai cerute tratamente cosmetice. Stimuland productia de colagen, microdermabraziunea intinereste tenul, dar are si efect asupra petelor pigmentare, asupra urmelor de cosuri, ridurilor si liniilor fine si pentru intensificarea stralucirii pielii. Te asteptam in cadrul salonului nostru, deoarece pentru o microdermabraziune de efect e nevoie de serviciile unei cosmeticiene bune si de produse de calitate.

Un alt motiv pentru care ne simtim indreptatiti sa afirmam ca Larisa e cea mai buna cosmeticiana din Bucuresti? A incheiat si cursurile Facultatii de sociologie-psihologie Spiru Haret, astfel ca stie mai bine ca oricine cum sa se comporte cu oamenii si cum sa te inteleaga ca o prietena draga!

In cadrul salonului 1 Dream Beauty Studio te vom mai rasfata si cu sedinte de criolipoliza  care te vor scapa de grasimea in exces in mod localizat, combinand efectele de vacuum cu o capacitate de racire controlata. Pregateste-te sa spui bun-venit verii cu un corp perfect!

Consulta categoria noastra de servicii pentru a afla ce iti mai pregatim! Arunca o privire si peste sectiunea de preturi si pregateste-te sa ne faci o vizita la adresa din Strada Nicolae G. Caramfil Nr. 40, Bucuresti, Romania, in apropiere de Lacul Herastrau si de zona Baneasa. O vei cunoaste pe Larisa Ostroveanu la o ceasca aromata de cafea sau la un pahar de sampanie si vei descoperi de ce este cea mai buna cosmeticiana din Bucuresti.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a promulgat actul normativ care modifică Legea privind înfiinţarea ANL

Legea promulgată de către şeful statului are ca obiect de reglementare modificarea art. 3 din Legea 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe. De asemenea,...

AUR l-a reclamat pe Cîrstoiu la Direcția Antifraudă Fiscală

Președintele filialei AUR București, Mihai Enache, anunță că l-a reclamat la Direcția Generală Antifraudă Fiscală pe medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei. "Mihai Enache,...

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă