14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleCauti un stilist bun in Bucuresti? Pe cine iti recomandam

Cauti un stilist bun in Bucuresti? Pe cine iti recomandam

Desi capitala abunda in spatii dedicate frumusetii si rasfatului, nu peste tot rezultatele se ridica la inaltimea asteptarilor. Cu siguranta ti s-a intamplat sa parasesti dezamagita un salon extrem de bine cotat, de aceea recomandarile clientilor sunt azi mai importante ca niciodata. Iar atunci cand vine vorba despre aprecierea persoanelor cu care lucreaza si despre look-urile memorabile create, un lucru este cert: Raluca Racovita este unul dintre cei mai buni stilisti din Bucuresti.

Hairstylist si makeup artist, pe Raluca o poti intalni in cadrul salonului 1 Dream Beauty Studio. Iar daca nu i-ai trecut inca pragul, este cazul sa o faci, deoarece te asteapta o experienta de zile mari. Fie ca vrei un machiaj care sa iti puna in evidenta frumusetea sau o tunsoare la moda, care sa te faca fericita, Raluca Racovita este numele pe care il cauti.

Iata care sunt argumentele pentru a-ti schimba acum stilistul!

Raluca Racovita are experienta de partea sa. Precum multe nume din beauty, Raluca Racovita are o carte de vizita impresionanta. A inceput ca model, ceea ce i-a oferit ocazia de a „fura meserie” de la cei mai buni makeup artisti si hairstylisti. Are parte de peste 15 ani de vechime in industria frumusetii din Romania si s-a specializat atat in coafuri si tunsori, dar si in machiaj. Azi, Raluca Racovita activeaza in cadrul salonului 1 Dream Beauty Studio si o poti regasi si pe site-ul propriu, https://ralucaracovita.ro.

Stilistul are o arie de expertiza extrem de generoasa. Stii cat de frustrant este sa mergi sa te aranjezi la par intr-un loc si sa fii nevoita sa fugi cu coafura proaspat realizata la un alt salon, pentru un machiaj de cinci stele? Raluca Racovita ti le poate oferi pe toate la un loc. E stilist, hairstylist, makeup artist si specialista in balayage, coloriometrie, decolorare, decapare, machiaj profesional de seara si de zi. Multipla specializare spune insa multe si despre priceperea sa, despre viziunea artistica si despre pasiunea  pentru meserie.

Raluca Racovita are o viziune aparte asupra frumusetii. Sunt multi stilisti cu experienta care pur si simplu fac ce au invatat. Insa pentru a impresiona cu adevarat in acest domeniu trebuie sa ai o viziune complexa asupra frumusetii. Cea care concureaza pe buna dreptate pentru titlul de Cel mai bun stilist din Bucuresti considera ca frumusetea e un mix intre un aspect fizic placut si trasaturi de caracter speciale, sau, cu alte cuvinte, o arta. Imaginatia bogata, simtul estetic rafinat si talentul de a descoperi frumusetea in orice femeie o recomanda pe Raluca Racovita drept o maestra in industria de beauty din Romania.

Raluca Racovita e primul hairstylist care a executat un look balayage in Bucuresti. Tehnica balayage este trendul absolut in colorarea parului de cativa ani, iar faptul ca Raluca Racovita a avut inspiratia de a o aduce in Romania spune multe despre stilist. Mai ales daca iti doresti un look atragator si natural, dar usor de intretinut, trebuie sa ii calci pragul.

Stilistul Raluca Racovita adora schimbarile de look. Cui nu i s-a intamplat sa incerce sa isi convinga stilistul sa ii schimbe look-ul si sa nu reuseasca? Sunt asa-zisi profesionisti care refuza sa te tunda cum vrei, din varii motive, dar nu si Raluca Racovita. Dimpotriva, adora misiunile aparent imposibile si ii si ies, deoarece are viziunea si experienta de partea sa.

Vei gasi in specialist un prieten. Ne dorim ca stilistul nostru sa ne puna in practica cele mai indraznete visuri, dar nu si daca nu ni se potrivesc deloc. Decizia e a noastra, dar vrem sa fim atentionate cu sinceritate. Raluca Racovita este stilistul cu experienta cu care vei lega o relatie armonioasa. Stie ce ti se potriveste, va realiza coafura, machiajul, tunsoarea in functie de culoarea ochilor tai, de subtonul pielii si de trasaturile tale si nu se va sfii sa iti marturiseasca atunci cand iti doresti ceea ce nu ar trebui sa ai. Este ceea ce ne dorim de la un stilist bun!

Raluca Racovita, numele care duce mai departe industria de hairstyling din Romania. Un motiv extrem de important pentru care Raluca se numara printre profesionistii de top din Bucuresti este si preocuparea sa pentru viitor. Astfel, profesionistul a debutat o serie de cursuri vopsit par care se adreseaza tineretului dornic sa invete secretele balayage-ului si ale coloriometriei. Afla toate detaliile de pe site-ul dedicat https://balayage.ro/.

Nu ramane decat sa te convingi singura ca Raluca Racovita poate fi stilistul pe care l-ai asteptat mereu. Fa-ti o programare la 1Dream Beauty Studio, situat in zona Baneasa din Bucuresti, Str. Nicolae G. Caramfil Nr. 40, sunand la numarul de telefon 40 728 580 314 si afla pe propria piele (sau pe propriul par) de ce este Raluca considerata cel mai bun stilist expert in frumusete al momentului!

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...
Ultima oră
Pe aceeași temă