23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleCe cadouri sunt favoritele acestui an

Ce cadouri sunt favoritele acestui an

În fiecare an, bărbații trec prin celebrul test dacă se poate spune așa. Trebuie să pregătească câte o surpriză drept vestitor al primăverii pentru fiecare femeie din viața sa. Așadar nu poate alege același lucru pentru mama, bunica, soția și colega de muncă. Cum primul gând este de a căuta în magazinele de profil, acestea au devenit clar o sursă de inspirație.

De la an la an comercianții și producătorii deopotrivă se reinventează și aduc noi opțiuni. Femeile nu apreciază banalul și se vor gândi mereu la un substrat al alegerii – dacă primește ceva simbolic este echivalentul faptului că nu s-a complicat la prea mult, dacă primește ceva diferit înseamnă că nu s-a preocupat să colinde magazinele pentru a lua ceva tematic și a ales la întâmplare și așa mai departe.

Pare greu de mulțumit o femeie, cu atât mai mult cu cât așteptările sale sunt destul de ridicate. Care  sunt acele cadouri pentru femei care vor garanta anul acesta zâmbete de mulțumire?

Celebrul mărțișor, ceva dulce și flori

Povestea binecunoscută a mărțișorului te face automat să te gândești că acel ceva potrivit înseamnă de fapt flori și o surpriză dulce, alături de eternul simbol al primăverii – mărțișorul. Aici puteți plusa cu nermărginita creativitate a producătorilor. Așadar sunt preferate florile criogenate, care vor rezista o perioadă îndelungată. Acestea se găsesc în diverse culori, tipuri, dispuse în aranjamente sau estetic și interesant așezate în bol de sticlă.

Mărțișorul devine un accesoriu, dar preferat pentru că tocmai acum este element vedetă. Dacă anul trecut făceau furori mărţişoarele din lemn și cele de inspirație tematică tradițională, anul acesta eleganţa și rafinamentul sunt pe primul loc. Sunt reprezentate de delicate mărțișoare de tip broșă sau clasice, pictate, din sticlă de asemenea.

Cât despre acel ceva dulce și aici comercianții plusează și oferă idei interesante. Dacă nu este vorba de ciocolată cu tot felul de mesaje, atunci se poate alege varianta personalizării cu numele destinatarei. Se pot realiza și pe comandă. Cei care doresc însă să surprindă cu abundența ciocolatei sau a altor delicii pot opta oricând pentru coșuri cadou.

În primă fază par să fie idei excelente pentru zona business, corporate, dar la cerere se pot adapta. Conținutul acestora poate fi la fel de bine potrivit și pentru iubită sau mama soacră. Se vor include așadar jucării de pluș, decorațiuni, dar în principal delicii, deserturi fine și/sau băuturi pe măsură.

Despre rafinament și preferințe feminine

Dacă încă vă întrebați ce poate fi ales pentru o femeie, să o surprindeți și măguliți așa cum merită, magazinele de profil sunt surse potrivite. Spre exemplu Gift Express vine cu propuneri dintre cele mai rafinate, o combinație între seturi de decorațiuni și alte elemente bine gândite. Va dori să știe că ați petrecut ceva timp în magazin gândindu-vă ce i se potrivește tocmai ei.

Pentru cele romantice un set de aromaterapie, pentru cele care preferă stilul natural și handmade al decorațiunilor se potrivesc alegeri pe măsură – căsuța din lemn pentru chei, suport de bijuterii, printre altele.

Dacă doriți să exprimați ideea rafinamentului feminin un vin rose, flori și totul într-o cutie pe măsură de elegantă sunt tot ce trebuie. Ceva mai impersonal este mai potrivit totuși pentru femei dragi precum mame și cele prin alianță, mama soacră, surori și cumnate.

O notă mai personală este oricând dată de cadourile ce stau sub semnul gravurii, la propriu. Cadourile personalizate au în continuare întâietate. Sunt preferate pentru că denotă atenție la detalii. Se poate personaliza orice, de la textil la ceramică, sticlă, lemn, piele etc.

În viziunea clasică, un cadou potrivit înseamnă o bijuterie, un ceas, accesorii prețioase. Acestea sunt preferate mai degrabă pentru a deveni cadou pentru iubită. Așadar dacă le alegeți ar trebui să fiți destul de siguri pe gusturile destinatarei.

Oricând se poate și mai mult. Cadourile primăvăratice, de 1 și 8 martie, sunt de obicei simbolice, dar cum femeile merită răsfățate, oricând acele simboluri de tip mărțișor se completează perfect cu altceva. Nimic nu este simplu în această poveste, dar ȋn unele cazuri este şi reversul medaliei. Se întâmplă îndeosebi în zona Bucovinei, unde tradiția spune de fapt că de 1 martie bărbații să primească un simbol al primăverii în dar – exclus flori – iar 8 martie este despre bărbați ce le răsfață pe femei cu un cadou bine meritat.

Cele mai citite

Duel între Danielle Collins şi Elena Rîbakina în finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1.000 de la Miami le va pune față în față pe americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina, ambele jucătoare câștigându-și semifinalele...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă