19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe este indicat să mănânci între mese

Ce este indicat să mănânci între mese

Mai jos sunt doar câteva gustări recomandate de nutriționiști pentru remodelarea siluetei:

Humus (pastă de năut)
Are 100 de calorii la 3 linguri și este combinația ideală de proteine și fibre pentru a ține sub control apetitul timp de câteva ore. Consumă-l cu felii de castravete, roșie sau morcov.

Ouă fierte
Pentru 78 de calorii la fiecare ou fiert, cu siguranță nu vei regreta alegerea ta. Ouăle fierte conțin vitamine și minerale care înfrumusețează părul și pielea, stimulând imunitatea. 

Brânză și fructe
Iată varianta care te va face să renunți definitiv la fursecuri sau prăjituri. Proteinele și grăsimile din brânză te ajută să reziști efortului depus la serviciu sau în cadrul antrenamentelor, iar fibrele și carbohidrații din fructe îți dau un plus de energie până seara.

Nuci cu brânză și caise

Nucile sunt gustoase și te ajută să ai silueta pe care ți-o dorești. Pentru numai 280 de calorii vei obține o gustare delicioasă, care te ajută să nu adaugi kilograme în plus.

Semințe de floarea soarelui, unt de arahide și o banană
Pentru după-amiezile în care nu mai ai energie și ți se pare că nu vei reuși să faci tot ce ți-ai propus, încearcă această gustare care alungă oboseala și te revigorează. Mixul dulce-sărat îți readuce optimismul și în scurt timp vei fi gata de noi provocări.

Cele mai citite

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...
Ultima oră
Pe aceeași temă