15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe fel de mamă ești în funcție de zodie

Ce fel de mamă ești în funcție de zodie

Mama Berbec (Martie 21 – Aprilie 19)
Dacă există o zodie care să crească o familie mare, este berbecul. Nu numai că acesta femeie este o luptătoare dar este și plină de energie datorită semnului de foc sub care s-a născut. Berbecul este prima zodie, făcând din mama berbec un leader natural cu instincte de general.

Mama Taur (Aprilie 20 – Mai 20)
Cu picioarele pe pământ, plină de siguranță și determinare, mama Taur își va aduce copiii într-un cămin sigur, în același timp încurajându-i să se aventureze pe afară și să aprecieze frumusețea naturii-o particularitate a acestui semn de pământ.

Mama Gemeni (Mai 21 – Iunie 20)
Mama născută în zodia Gemeni va avea copii bine informați. Gemenii sunt conduși de informație, planeta Mercur, ceea ce o face să găsească mereu subiecte interesante de discuție. Copiii mamelor Gemeni vor fi vorbăreți pentru că acest semn apreciază conversația.

Mama Rac (Iunie 21 – Iulie 22)
Racul este semnul pentru mamă “closca”. La fel ca și simbolul zodiacului, Racul, mama din această zodie are ca și principală preocupare căminul sau. Atașamentul față de casă vrea, în primul rând, să creeze o atmosferă caldă pentru copiii săi și pentru sensibilitatea sa emoțională.

Mama Leu (Iulie 23 – August 22)
Aceasta este mamă de gașcă a zodiacului, pentru că Leul este cel mai apropiat semn de copilărie. Mama Leu își amintește cum era să fie copil, pentru că în inima și creierul ei încă este. Fiind condusă de un element de foc, dorință de aventură, acest semn puternic poate planifica cele mai reușite petreceri pentru copii.

Mama Fecioară (August 23 – Septembrie 22)
A fi înseamnă faci multe lucruri același timp, este total de acord. Incredibilele aptitudini organizatorice permit echilibreze programul copilului, de el, dar organizeze programul pentru familie. avea mereu un cămin se poate de ordonat

Mama Balanță (September 23 – October 22)
O sub zodia Balanței-petrecut -găsească echilibrul, așa copiii într-un cămin unde armonia litere de lege. Pentru are un dreptății foarte bine dezvoltat, nu- pedepsii copiii nici nu fi excesiv de cu ei.

Mama Scorpion (Octombrie 23 – Noiembrie 21)
Scorpionii incredibili de intuitivi, așa o Scorpion fi mereu înțeleagă ce nu este ordine cu copiii ei, chiar înainte ei știe. Aceste nu se vor spate de la subiecte sensibile cu copiii lor, pentru Scorpionii iubesc misterul.

Mama Săgetător (Noiembrie 22 – Decembrie 21)
Arcașul zodiacului este dintre cele amuzante pentru își amintește copilăriei este problemele (cum ar fi serviciu responsabilitățile) vor fi mere acolo. O Săgetător este un pic impulsivă, își duce copiii la -1select11 nu vor chiulească .

Mama Capricorn (Decembrie 22 – Ianuarie 19)
Capricorn fi probabil un exemplu strălucit de părinte care muncește. zodie spre vrea-păstreze locul de , chiar când copiii mici face așa fel încât integreze partea profesională cu cea familială.

Mama Vărsător (Ianuarie 20 – Februarie 18)
Mama Vărsător va fi o mamă neconvențională, propritară unui mic business, o activistă sau chiar primarul unei comunități. Pentru că nu-i plac convențiile va prefera să-și educe copiii acasă sau să-i dea la activități alternative. Nu este o mamă clasică.

Mama Pești (Februarie 19 – Martie 20)
Mama nascută sub semnul Pești va crește mici artiști. Va fi fascinată de felul în care copiii se exprimă prin arta și-i va incuraja să se dezlvolte în drecția asta, să sclupteze, să deseneze sau să picteze.

Mai multe detalii gasesti aici.

Cele mai citite

VIDEO REZUMAT. Emoții pentru moldoveni. Lupta la retrogradare, din ce în ce mai “tăioasă”

Într-o confruntare tensionată din cadrul etapei cu numărul șase din play-out-ul Superligii Românești, echipa Universitatea Cluj a reușit să obțină o victorie prețioasă cu...

Florin Roman(PNL): „ Noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”

Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri, la Târgovişte, că "noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi...

Rețea pakistaneză de trafic de migranți, destructurată în România

O investigație transfrontalieră condusă de Poliția Română (Poliția Română), sprijinită de Europol și la care au participat poliția austriacă (Landeskriminalamt Salzburg) și Forțele carabinierilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă