16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe inseamna o cada de baie calitativa si de unde poti comanda...

Ce inseamna o cada de baie calitativa si de unde poti comanda o astfel de cada la un pret accesibil?

Te-ai gandit vreodata ce inseamna calitatea pentru tine? Nu ne referim la definitia exacta a acestui concept. Ce te determina pe tine sa spui despre un serviciu sau despre un produs ca este calitativ? Sa fie pretul? Renumele producatorului? Materialele din care este realizat produsul sau o anumita tehnica omologata? Sau toate acestea la un loc? Fiecare persoana stie cel mai bine care sunt criteriile de stabilire a calitatii unui produs, in functie de necesitatile sale. Important este ca un produs destinat folosirii indelungate sa nu se uzeze dupa cateva luni doar. 

Nu ne referim doar la produse electronice sau la imbracaminte, incaltaminte, autoturisme. Sa spunem ca vrei sa iti renovezi baia si trebuie sa alegi obiecte sanitare potrivite pentru tine. Care sunt criteriile pe care te vei baza? Trebuie sa te gandesti ca iti asumi un oarecare risc daca vei achizitiona obiecte sanitare strict pe baza pretului. Nu le poti schimba la fel de usor ca si cum schimbi mobila. Orice schimbare majora la nivelul baii implica gresie si faianta sparta (posibil sa fie nevoie sa o schimbi pe toata daca nu mai gasesti acelasi model), tevi inlocuite si mult deranj intr-un cuvant.  

Dintre toate obiectele sanitare, cada ar putea fi cel mai greu de ales. In primul rand, trebuie sa gasesti una care sa se potriveasca din punct de vedere al dimensiunilor baii (daca vorbim despre o baie mica) si bineinteles sa fie in concordanta cu design-ul pe care il doresti. Din punctul nostru de vedere, materialul din care este confectionata cada face o mare diferenta. Spre exemplu, cazile din fonta, desi sunt foarte rezistente, nu se potrivesc in orice baie. Daca baia este din start o camera foarte racoroasa, s-ar putea sa regreti alegerea. Intr-o cada de fonta, apa se raceste mult mai repede, asa ca daca preferi baile foarte lungi si relaxante, ia in considerare alt material, cum ar fi acrilul. Insa si aici intervin cateva probleme: daca acrilul nu este de buna calitate si cada nu este perfect montata, vei avea impresia ca se deformeaza de fiecare data cand o vei folosi. 

Pentru a te asigura ca vei cumpara cazi de baie calitative, cel mai simplu este sa o achizitionezi una fabricata de catre un producator de renume. Si bineinteles sa acorzi atentie specificatiilor: grosimea si tipul materialului, modul in care se poate monta cada, anumite accesorii ce i se pot atasa si multe altele. O cada calitativa trebuie in primul rand sa pastreze temperatura apei constanta pentru mai mult timp, astfel incat sa te poti bucura de bai lungi fara a risipi prea multa apa calda. Apoi, sa nu se deformeze in timp, sa nu se fisureze, iar daca este posibil sa aiba un strat de protectie antibacterian. In felul acesta, va fi mai usor de curatat si nu se vor mai aduna bacteriile specifice unui mediu umed. 

 

Speram ca ti-am oferit cateva informatii care sa te ajute sa incepi cautarea cazii de baie perfecte pentru tine. Tine minte ca nu pretul conteaza, ci specificatiile! 

 Sursa foto: https://www.germanquality.ro/besco-modern-cada-130×70-cm.html

Cele mai citite

Revolut anticipează o creștere cu 40% a numărului angajaților, în 2024, și ajunge la 10.000 de salariați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de clienți retail la nivel global, a ajuns la 10.000 de angajați în toată lumea, iar...

Crește cu 50% numărul de muncitori filipinezi așteptați în România anul acesta

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei Filipino-Române organizate de curând în Filipine, de către Departamentul de Muncitori Migranți, din cadrul Guvernului Filipinez, a...

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...
Ultima oră
Pe aceeași temă