13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe mai face Moran Atias, fosta iubită a „Briliantului”

Ce mai face Moran Atias, fosta iubită a „Briliantului”

Cei doi au format un cuplu imediat după ce Mutu a divorțat de prima sa soție, Alexandra Dinu, iar la acea vreme Moran era extrem de îndrăgostită de fotbalistul nostru. Din păcate, chiar dacă părea desprinsă din povești, idila lor nu a durat mult.

Acum, drumurile celor doi sunt total paralele. În timp ce Adrian este selecționerul naționalei Under 21 a României, fosta sa muză a ajuns o actriță de succes.

Fostă Miss Israel, Moran Atias are o poveste interesantă. Deși inițial dorea să se înroleze în armată, la 17 ani a fost diagnosticată cu meningită şi n-a putut ajunge la examene. A început ulterior cariera de model, mai întâi în Germania, apoi în Italia, unde a defilat pentru Roberto Cavalli, apoi pentru Dolce&Gabbana. După ce şi-a făcut un nume ca model, a început să facă paşi înspre actorie şi a prins mai multe roluri în filme italiene, israeliene, engleze şi chiar spaniole. În 2008, a ajuns în SUA, unde a jucat în seria Crash. Ultima oară a avut un rol în serialul The Village, produs în 2019 de NBC.

Frumoasa israeliancă care tocmai a împlinit 39 de ani pe 9 aprilie este în continuare necăsătorită și a mărturisit că în filmul „Third Person” a refuzat să joace rolul unei țigănci românce. De aici unii ar putea trage concluzia că suferința provocată de eșecul relației cu cel supranumit „Briliantul” a fost într-atât de mare încât nu a mai dorit să fie asociată cu orice are legătură cu România.

Se pare că după rugămințile brunetei, regizorul a acceptat să schimbe scenariul, iar personajul ei, Monika, nu a fost o tigăncușă din România, ci una din Albania.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă