15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe modele de rochii de mireasă se poartă la anul, în 2020

Ce modele de rochii de mireasă se poartă la anul, în 2020

Într-o zi importantă din viaţa fiecărei femei şi anume nuntă, mireasa trebuie să fie în centrul atenţiei, astfel rochia de mireasă devine inevitabil cel mai important accesoriu pentru aceasta. De aceea alegerea celei potrivite nu este o sarcină uşoară. Procesul este unul îndelungat care poate dura ceva timp. Iar acesta presupune vizite la târguri de nunţi, în magazine specializate, la designer şi numai. Fiind timpul este foarte scurt şi anul 2020 se apropie cu paşi repezi, totul trebuie să fie organizat de la mic la mare. Iar tendinţele pentru rochiile de mireasă sunt numeroase şi în anul 2020, astfel în continuare vă vom prezenta câteva dintre modelele pentru rochii de mireasă care se poartă la anul:

1. Rochii de mireasă cu pelerine de prinţesă

Designerii propun renunţarea la voal sau trena în schimbul unei pelerine chic. Se adresează în general mireselor care optează pentru anotimpurile mai reci: toamnă târzie sau iarna şi pot fi în diverse mărimi: lungi, medii sau mini.

2. Rochii de mireasă cu mâneci detaşabile

Aproape toţi designerii au tendinţa să lase goi umerii miresei, tendinţa care dispare şi apoi revine iar. Iar anul 2020, nu este o excepţie. Mânecile detaşabile dau impresia unei rochii cu umerii căzuţi când de fapt este vorba de o rochie fără bretele.

3. Rochii de mireasă de lungime medie

Această tendinţă privind lungimea rochiei de se adresează mireselor care îşi doresc un look clasic.

4. Rochii de mireasă cu umbre de roz şi culoarea pielii

Rochiile de mireasă cu nuanţe de roz şi culoarea pielii sunt considerate romantic şi nu şi-au pierdut valoare nici în anul 2020. Nuanţele merg de la roz intens şi piersică până la nuanţe moi asemănătoare culorii pielii pentru a se contopi cu aceasta.

5. Rochii de mireasă mini

Picioarele sunt un punct forţe al fiecărei femei, iar rochiile de mireasă midi, au devenit un trend, pe care fiecare miresica îl adopta cu succes. Acum câţiva ani designerii au început timid cu rochiile de lungime medie şi nu s-au oprit acolo, designerii au trebuit să dezbrace cât mai mult din viitoarele mirese cu aceste mini-rochii.

6. Pantaloni de mireasă

Deci, cine poartă pantaloni? Ei bine, sunt şi persoane, care urăsc rochiile, iar pantalonii sunt alegerea ideală. Mulţi ar spune chiar şi în ziua nunţii? De ce nu? Mai nou şi miresele poartă pantaloni sau chiar costum de nuntă. O abordare vestimentară nonconformist ar spune unii, dar, frecvenţa în cazul nunţilor din ziua de astăzi, dar designerii speră să devină din ce în ce mai populară.

7. Rochii de mireasă cu funde pe umăr

Fundele nu sunt o noutate în ceea ce priveşte nuntă, întrucât predomina de la decoraţiile florale, fete de masă, huse scaune şi până la diverse obiecte vestimentare. Fundele pe umăr ale rochiilor de mireasă reprezintă o nouă abordare a stilului clasic.

8. Rochii de mireasă cu design clasic

Pentru persoanele care preferă simplitatea, care vor să aibă un look simplu, dar modern, designerii propun aceste rochii absolut impresionante. Însă majoritatea mireselor prefer rochiile la comandă, tocmai de aceea este important să optaţi pentru o croitorie potrivită, care să se adapteze stilului dumneavoastră. Recomandarea noastră este croitoria Picasso. 

Alege şi fii surprins!

 

Cele mai citite

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...

Marcel Ciolacu, despre inflație: “Reuşim să o ducem într-un trend descendent… suntem în drumul economic corect”

Marcel Ciolacu, în calitate de prim-ministru, subliniază că inflația are o tendință descendentă, iar acest lucru devine evident în fiecare lună. În plus, el...

Naomi, cea mai cunoscută cântăreață transgender din România, a murit la vârsta de 47 de ani

Naomi, una dintre cele mai emblematice figuri transgender din România, s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani. Ea a fost spitalizată...
Ultima oră
Pe aceeași temă