13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe modele de rochii de ocazie se poarta in acest sezon

Ce modele de rochii de ocazie se poarta in acest sezon

Gandul ca la urmatorul eveniment special trebuie sa porti o rochie mai veche te nemultumeste? Nici nu este de mirare! Orice femeie isi doreste sa poarte cele mai frumoase rochii de ocazie si sa devina o aparitie de neuitat. Si trebuie sa recunoastem ca nu ai cum sa faci senzatie cu un outfit pe care l-ai mai afisat si la alte nunti ori botezuri.

Noul sezon vine cu cateva tendinte carora iti va fi greu sa le rezisti, insa nu le paraseste nici pe cele care au facut furori pana acum. Specialistii aduc in prim plan feminitatea, senzualitatea si delicatetea. Iti prezentam cele mai frumoase modele de rochii de ocazie din colectia mizar.ro. 

Rochii de ocazie lungi si negre

Nu exista item vestimentar care sa concureze cu rochiile de ocazie lungi si negre. Aceste  piese sunt rafinate, delicate si senzuale, o adevarata bijuterie vestimentara in garderoba unei femei. 

Ca sa te faci usor remarcata in multime, iti recomandam un model de rochie neagra, asimetrica, realizata din dantela, cu maneci scurte. Piesa are spatele gol si ofera o imagine atragatoare si asupra decolteului fara sa dea vreo clipa senzatia de vulgaritate. Iti asigura un look elegant fara sa depui prea mult efort. O pereche de sandale ori de pantofi aurii va completa cu succes acest outfit de seara. 

Rochii de ocazie elegante, cu broderie si paiete

Rochiile de ocazie cu paiete sunt de cateva sezoane in top si reusesc cu succes sa se mentina in top. Noutatea din acest sezon o reprezinta un mix cu influente romantice: o rochie de seara combinata cu broderie si paiete. Designul floral acopera atat partea din fata, cat si spatele, oferind un efect pretios. Daca esti adepta nuantelor pastelate, atunci aceasta rochie de seara este piesa de care ai nevoie. In ceea ce priveste accesoriile, coafura si machiajul, opteaza pentru variante minimaliste fiindca rochia va fi vedeta outfitului.

 

 

 

 

Rochii de ocazie din voal

Alte modele de rochii de ocazie care iti vor atrage atentia in acest sezon sunt cele confectionate din voal. Cuvintele cheie ale peisajului vestimentar sunt: delicatete, romantism si senzualitate. Daca te regasesti in aceasta descriere, atunci opteaza pentru o rochie midi de seara, din voal combinat cu dantela, aplicatii cusute manual, cu maneci ample si cordon din tesatura in talie. 

Volanele si broderia cu fluturi sunt detaliile care fac diferenta, oferind o nota extrem de chic. Poti alege o pereche de pantofi, nude, aurii ori poti sa indraznesti mai mult si sa mizezi pe unii albastru neon.  

Descopera colectia de rochii de ocazie de pe mizar.ro si alege modelul care se pliaza cel mai bine pe preferintele si pe tipul tau de silueta.

 

 

 Rochiile de seara in nuante intense

Indiferent ca iti place sa porti rochii de ocazie scurte ori lungi, mizeaza pe variantele in nuante intense, greu de trecut cu vederea. Aceste modele sunt mai potrivite pentru femeile indraznete, care se simt in largul lor atunci cand se afla in centrul atentiei. 

O rochie lunga cu trena, confectionata din tesatura uni combinata cu dantela, cu plii in fata si slit lateral pe picior este piesa potrivita pentru tine daca te regasesti in descrierea de mai sus. Designul extravagant si nuanta optimista nu vor trece neobservate laevenimentul festiv la care vei participa. Ca sa obtii un echilibru vestimentar, accesorizeaza tinuta cu piese mai simple. 

  

 

Ce modele de rochii de ocazie se afla pe lista ta de favorite?

 

 

 

Cele mai citite

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...
Ultima oră
Pe aceeași temă