18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe ne rezervă astrele în weekend (14-16 septembrie)

Ce ne rezervă astrele în weekend (14-16 septembrie)

BERBEC: Vineri eşti într-o formă excelentă, ai sentimentul că totul merge ca pe roate. Te bucuri de fiecare clipă şi încerci să-i convingi şi pe cei din jur că viaţa e frumoasă. Sâmbătă nu se anunţă probleme deosebite dacă abordezi lucrurile cu moderaţie şi înțelepciune, iar duminică vei construi o nouă rută profesională.

TAUR: Vineri ai şanse mari de câştiguri neprevăzute sau afli că eşti propus pentru o mărire salarială. Sâmbătă te ocupi de un proiect restant, iar pe seară primeşti musafiri speciali la cină. Duminică vei face o călătorie scurtă în afara localităţii, iar la finalul zilei te vei răsfăţa la spa.

GEMENI: Vineri devii mai selectiv cu anturajul de prieteni şi vei cerne serios sita, lăsând loc celor care te motivează şi te susţin cu adevărat. Vei fi copleşit sâmbătă cu gesturi de tandreţe din partea persoanei iubite şi îţi vei deschide inima, confesându-i noile tale planuri. 

RAC: Veşti bune se anunţă vineri la locul de muncă, după o perioadă încărcată de eforturi. Vei avea o dispoziţie melancolică, dar per total bilanţul va fi pozitiv. Sâmbătă vei găsi balanţa între dorinţe şi oportunităţi şi te vei concentra pe un proiect cu beneficii pe termen lung. Pentru a evita oboseala, duminică, se recomandă alternarea perioadelor de efort în treburile casnice cu relaxarea în sânul familiei.  

LEU: Vineri, spiritul de aventură te domină de la primele ore, dar ai grijă la excesele de orice fel, care îţi pot afecta sănătatea, finanţele sau relaţiile interumane. Sâmbătă există riscul de a-ţi compromite weekend-ul din cauza problemelor rudelor, care îţi solicită sprijinul. Duminică primeşti o veste importantă, care te va pune pe gânduri. 

FECIOARĂ: Starea de oboseală din ultimele zile atinge apogeul vineri, însă pe seară te vei destinde în compania unor prieteni. Sâmbătă va fi nevoie să-ţi pui o mască veselă pentru a nu afecta dispoziţia celor din jur, care depind de toanele tale. Duminică vei avea tendinţa spre nostalgie, însă aminteşte-ţi că eşti o persoană de acţiune care ştie să valorifice prezentul trăind intens fiecare clipă.

BALANŢĂ: Vineri eşti extrem de obosit, după ce ai lucrat peste program pentru a rezolva sarcinile suplimentare de la serviciu. Sâmbătă îţi iei revanşa şi petreci timp de calitate cu cei dragi din familie, iar duminică plănuieşti o ieşire la picnic cu câţiva prieteni.

SCORPION: Vineri eşti mult prea preocupat de o persoană străină care te atrage ca un magnet şi rişti să-ţi neglijezi priorităţile. Sâmbătă te bucuri de confortul casei şi îţi propui să faci câteva renovări, iar duminică ar fi indicat să mai laşi trafaletul din mână şi să te relaxezi ascultând muzică bună. 

SĂGETĂTOR: Vineri eşti plin de creativitate şi vei lucra cu inspiraţie la un proiect abandonat. Sâmbătă ai tendinţa de a fi prea suspicios cu persoanele din anturaj, în vreme ce duminică, deşi te dezmorţeşti mai greu, vei deborda de energie şi optimism. 

CAPRICORN: Vineri vei fi destul de solitar, însă vei reuşi totuşi să comunici online cu persoanele dragi. Sâmbătă te comporţi copilăreşte şi faci glume în exces care îi vor binedispune pe cei din jur, iar duminică vei cunoaşte succesul în toate domeniile de interes pentru tine. 

VĂRSĂTOR: Vineri încearcă să-şi controlezi reacţiile impulsive şi păstrează legătura cu o persoană în care ai încredere că te poate ajuta dacă vei primi veşti proaste de la serviciu. Sâmbătă vei lămuri cu persoana iubită o serie de probleme de cuplu, pentru ca duminică să te relaxezi în sânul familiei.

PEŞTI: Evită cumpărăturile compulsive vineri pentru că rişti să rămâi fără bani toată luna. Nu trebuie să cumperi cadouri scumpe dacă vrei să-ţi arăţi recunoş-
tinţa faţă de cineva, îi poţi face cadou o tavă cu plăcinte. Sâmbătă te preocupă felul în care te percep ceilalţi şi vrei să-ţi schimbi look-ul, iar duminică eviţi în ultima clipă o dispută în familie.

Elena Marinescu
Elena Marinescuhttp://elena-marinescu
Elena Marinescu, redactor Rl online
Cele mai citite

EXCLUSIV. Decizia lui Nicușor Dan de a elimina linia STB 336, fiasco în trafic. Locuitorii din Militari, rămași fără autobuz care să-i ducă la...

Locuitorii din cartierul bucureștean Militari au rămas fără singurul autobuz care îi transporta până în fața Spitalului Universitar. Decizia lui Nicușor Dan de a...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...
Ultima oră
Pe aceeași temă