Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ce notă a obținut fiica Andreei Esca la Bac

Ce notă a obținut fiica Andreei Esca la Bac

Fiica Andreei Esca și a lui Alexander Eram a avut o medie foarte bună la BAC. Tânăra a dezvăluit pe vlogul său că a avut o sesiune specială de examene, fiind testată la 13 materii.

Rl online 0 comentarii

Alexia a studiat la Liceul Francez Anna de Noailles din Capitală și urmează să plece la facultate în Anglia. 

Fiica Andreei Esca s-a pregătit foarte bine pentru examenul de Bacalaureat și a obținut media 9,97. Alexia Eram a urmat cursurile unui liceu francez din București și pentru că a absolvit clasa a XII-a, toată lumea întrebat-o ce notă a luat la cel mai important examen din viața ei.

Media obținută la examenul maturității a fost făcută publică chiar de fiica prezentatoarei PRO TV prin intermediul unui vlog, prilej cu care aceasta a primit o mulțime de felicitări din partea celor care o urmăresc în mediul online.

Alexia Eram s-a descurcat excelent la BAC și poate urma ce facultate își dorește în Marea Britanie, dar nu același lucru se poate spune despre iubitul său, Mario Fresh, care a fost la un pas să pice examenul.

Cântăreţul, pe numele real Mario Gălăţanu, fost concurent la „Românii au talent“, a reuşit să treacă BAC-ul, chiar dacă notele nu sunt extraordinare. L-a salvat Logica, unde a obtinut 8,4, pentru că la Română a luat 5,4, iar la Istorie 5,6, media generală fiind 6,46.

Comentarii

loading...