Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ce poreclă i-a pus Prințul Charles lui Meghan Markle

Ce poreclă i-a pus Prințul Charles lui Meghan Markle

Meghan Markle este foarte fericită alături de Prințul Harry, pe care îl alintă “My Prince“. Însă nimeni nu s-a așteptat ca socrul ei, Prințul Charles, să aibe un alint pentru nora lui.

Rl online 0 comentarii

După cum afirmă surse din apropierea familiei regale, Prințul Charles i-a găsit nurorii sale un nume de alint care, consideră el, i se potrivește foarte bine lui Meghan: Tungsten.

Tungstenul este cunoscut și ca wolfram, este unul dintre cele mai dure metale existente, nefiind casant și, în plus, devenind ductil în stare pură și păstrându-și în acelalași timp rezistența.

După câte afirmă sursa din anturajul familiei regale, Charles apreciază influența pe care o are Meghan asupra fiului său,  Prințul recunoscând că Harry este „puțin cam moale uneori”. „Prințul Charles o admiră pe Meghan pentru forța ei și pentru sprijinul pe care i-l acordă lui Harry, care are nevoie de o persoană tare ca tungstenul în viața lui. A devenit un termen de alint”, a mai declarat sursa pentru Sunday on Mail.

“Este atât de inteligentă și atât de drăguță! Îl face fericit pe Harry. N-aș fi putut să o plac mai mult decât o plac.”, mai spune Prințul Charles despre nora lui, Ducesa de Sussex.

Comentarii

loading...