7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe scoate la vânzare Elton John. Când va avea loc licitația

Ce scoate la vânzare Elton John. Când va avea loc licitația

Maserati Spyder biturbo convertible are un preț de pornire de 8.000 de euro și se remarcă printr-un service proiectat de specialistul Maserati Bill McGrath, fiind realizată în conformitate cu exclusivistele cerințe ale celebrului cântăreț Elton John.

Artistul a cerut în mod expres ca designul interior al exemplarului ales să fie diferit, astfel că scaunele maşinii au fost tapițate cu piele albă, iar marginile acestora au fost cusute cu roșu.

Mașina are toate manualele sale în portofelul original din piele, alături de rola originală a pieselor și o serie de opțiuni și accesorii speciale instalate din fabrică înainte de livrarea către Sir Elton John, inclusiv jante de tip split rim, precum și o modernizare a echipamentului stereo care, la vremea respectivă, a costat 4.000 de lire sterline.

Mașina a fost proiectată și realizată de o celebră companie de designeri de talie mondială și a participat la Campionatul Britanic de autoturisme de la sfârșitul anilor 1980, dar și la Campionatul European de autoturisme și Campionatul Mondial de autoturisme din 1987.

Mașina poate fi văzută până joi, 25 martie, la Palatul Cesianu-Racoviță.

„Licitația de Curiozități Tehnice”, unde se va licita mașina, va avea loc joi, 25 martie, ora 18:30, pe platforma Artmark Live. Iubitorii de mașini pot testa până atunci autovehiculul sau pot depune oferte pentru această piesă de colecție.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...
Ultima oră
Pe aceeași temă