13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleCe sunt cadourile corporate si cum sa le alegi pe cele mai...

Ce sunt cadourile corporate si cum sa le alegi pe cele mai potrivite?

Dezvoltarea accelerata a mediului de afaceri din tara noastra si aparitia corporatiilor in marile orase au dat nastere unui nou trend de exprimare a gratitudinii: cadourile corporate. Acest segment este unul aparte, astfel ca spre deosebire de un dar obisnuit, pe care il oferim persoanelor apropiate cu ocazia unei sarbatori sau a unei aniversari, cadourile corporate se inscriu intr-o categorie speciala ce are in vedere si atingerea unor obiective de natura profesionala.

 

Cadouri de natura impersonala

Perioadele din an in care sunt achizitionate cele mai multe cadouri corporate sunt cele din jurul marilor sarbatori, precum Craciunul sau Pastele, iar motivul este unul lesne de inteles: majoritatea firmelor, institutiilor si companiilor doresc sa isi manifeste aprecierea fata de angajati sau colaboratori prin intermediul darurilor. In jurul acestor perioade, majoritatea cadourilor business sunt, in general, impersonale, aceasta fiind diferenta fata de un dar obisnuit. Fiindca nu sunt obiecte personale, alese in urma relatiei apropiate dintre oameni si cunoasterea preferintelor, cadourile corporate se definesc prin a fi, in cele mai multe dintre cazuri, produse de bun-gust sau servicii de calitate ridicata care sa se potriveasca preferintelor majoritatii.

 

Nu doar perioadele din preajma sarbatorilor sunt potrivite pentru achizitionarea si oferirea de cadouri corporate, insa motivele si natura darurilor se vor schimba. Daca firmele ofera salariatilor, de regula, cadouri corporate inscriptionate cu numele companiei si urmaresc fidelizarea angajatilor in perioada sarbatorilor, orice alta perioada este folosita preponderent pentru rasplatirea vechilor colaboratori, pentru manifestarea aprecierii la finalizarea unui proiect, surprinderea partenerilor de afaceri si multe altele.

 

In momentul in care sunt trasate obiectivele de advertising, de comunicare sau financiare, numeroase companii vizeaza potentialii clienti si recurg la folosirea unor cadouri corporate pentru a sustine campanii de branding, promotionale sau giveaway-uri originale.

 

Cadouri de natura personala

Printre situatiile intalnite frecvent se regasesc momentele in care doresti sa iti arat aprecierea si multumirea in urma (sau pe parcursul) unei colaborari reusite, iar cel mai potrivit gest in acest sens este oferirea unor cadouri corporate colegilor, partenerilor de afaceri sau colaboratorilor care au “pus umarul” la succesul obtinut. Aceasta este o categorie aparte de cadouri corporate, dat fiind faptul ca va trebui sa alegi darurile in functie de hobby-urile, personalitatea sau necesitatile respectivelor persoane. Caracterul personal al acestor cadouri business presupune faptul ca ele vor fi achizitionate in cantitati mult mai mici decat cele impersonale si vor fi destinate acelor colaboratori care au facut diferenta.

 

Daca ne concentram asupra categoriei de cadouri corporate aparte, achizitionate si oferite cu atentie numai in momente speciale, putem ajunge la concluzia ca cele mai potrivite daruri de acest gen ar fi gadgeturile. Mediul de afaceri se bazeaza pe tehnologie si comunicare, iar device-urile portabile de ultima generatie sunt apreciate atat de femei, cat si de barbati. Cu totii stim ca un cadou perfect imbina utilul cu placutul, iar tehnologia de ultima ora, atunci cand este combinata cu un design atragator si un twist amuzant sau inedit, se poate traduce in cadouri corporate ideale.

 

In cazul in care doresti ca relatia cu echipa de lucru sau partenerii de afaceri sa se fortifice, alege sa iti demonstrezi aprecierea fata de acestia prin cadouri corporate alese din oferta deosebit de cuprinzatoare pe care o ai la dispozitie pe GadgetWorld.ro! Colectiile de gadgeturi inedite si inovatoare organizate pe multiple categorii vor fi, cu siguranta, mesagerul potrivit al standardelor de creativitate si calitate pe care echipa sau compania ta le promoveaza, mai ales cand vrei sa oferi un “multumesc” remarcabil tuturor celor care te ajuta sa-ti dezvolti afacerea in fiecare an. 

Cele mai citite

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...

Ciucă și Ciolacu s-au pozat alături de patriarhul Daniel, la capela din Parlament

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, liderii PNL și PSD, s-au fotografiat alături de patriarhul Daniel și au publicat aceste poze pe conturile lor de...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...
Ultima oră
Pe aceeași temă