9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum să fii o femeie care intimidează

Cum să fii o femeie care intimidează

Lupta pentru egalitatea între sexe a încetat de mult, pe măsură ce femeile au început să capete aceleași drepturi precum bărbați. Astfel, în zilele noastre, ele au posibilitatea de a se dezvolta pe plan personal și profesional exact așa cum își doresc.

Femeia modernă este încrezătoare, este independentă din punct de vedere financiar și are putere de decizie. În plus, poate cel mai important lucru care s-a schimbat în ultimul timp este că ea se bucură de o libertate extraordinară de a trăi după bunul său plac.

Te regăsești și tu în această descriere însă simți că mai ai nevoie de ceva în plus pentru a deveni o prezență care intimidează? Nu este nimic complicat pentru a ajunge să fii o femeie respectată și apreciată; trebuie doar să faci mici schimbări în viața ta. Iată despre ce este vorba!

Stilul vestimentar: acordă atenție detaliilor

O femeie intimidantă este întotdeauna preocupată de modul în care arată. Prin urmare, toate alegerile sale vestimentare sunt atent studiate. Dacă vrei să demonstrezi și celor din jur că ești sigură pe tine și, mai mult decât atât, că ești o femeie demnă de admirație, trebuie să începi prin a-ți ajusta stilul vestimentar.

Fii tot timpul în pas cu modă, alege doar piese vestimentare de calitate și investește în accesorii care te pun în valoare. Desigur, poți arăta la fel de încrezătoare și într-o rochie perfect croită pe formele tale, dar și într-un trening; totuși, micile artificii stilistice te vor ajuta să capeți un plus de încredere în tine. Așadar, data viitoare când ieși din casă nu uita să-ți pui în picioare o pereche de pantofi de damă cu toc înalt, care să atragă toate privirile asupra ta!

Educația  – un must have pentru o femeie intimidantă
 

Aspectul fizic este important deoarece îți conferă un boost de încredere în propria persoană. Totuși, să arăți bine nu este suficient dacă vrei să devii o prezență intimidantă. Educația este asul din mâneca oricărei femei de succes, care stârnește interesul bărbaților și invidia celorlalte femei. Citește, mergi la cursuri de dezvoltare, înconjoară-te și socializează cu persoane de la care ai, într-adevăr, de învățat. Învață să asculți și antrează-ți mintea pentru a da răspunsuri inteligente.

 Descurcă-te de una singură

Chiar dacă ești sau nu într-o relație și indiferent dacă încă locuiești cu părinții sau dacă ai propria ta locuință, important este să înveți să te descurci singură. Nu crede în mitul potrivit căruia bărbații se sperie de femeile prea puternice; oamenii care trebuie să rămână în viața ta vor aprecia, cu siguranță, dexteritatea ta de a jongla cu problemele de zi cu zi. Axează-te pe găsirea de soluții indiferent de situația în care te afli și nu te crampona în scuze inutile. Acesta este, poate, cea mai dificilă schimbare pe care trebuie să o faci dacă îți dorești să fii o femeie care intimidează oriunde s-ar afla.

Să fii o femeie intimidantă nu înseamnă nici pe departe să ai o atitudine rece sau superioară; din contră, e esențial să fii încrezătoare, să ai tot timpul o apariție impecabilă, însă tactul și inteligența, poate chiar o atitudine prietenoasă te pot ajuta să îți atingi mai repede obiectivele setate.

 

 

 

Cele mai citite

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă