Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

https://images.unsplash.com/photo-1519878894767-d1123c04b26c?ixlib=rb-0.3.5&ixid=eyJhcHBfaWQiOjEyMDd9&s=4bd1c99a8c0f154c0da37544695faa4c&auto=format&fit=crop&w=1347&q=80

https://images.unsplash.com/photo-1519878894767-d1123c04b26c?ixlib=rb-0.3.5&ixid=eyJhcHBfaWQiOjEyMDd9&s=4bd1c99a8c0f154c0da37544695faa4c&auto=format&fit=crop&w=1347&q=80

Ce vrea EL în pat - 5 gesturi care îl vor face să te dorească!

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Cu toate că bărbații ar putea să pară că se grăbesc atunci când vine vorba despre sex, studiile vin să contrazică acest mit! Conform cercetătorilor, 18 minute reprezintă timpul optim pe care bărbații și-l doresc pentru a se ”încinge” pentru a sări scântei în pat. Nu știi cum să-l răsfeți astfel încât să-l faci să te vrea din ce în ce mai mult? Vezi care sunt cele 11 gesturi prin care să-l faci să ”ia foc”!

 

1.     Dă startul din timp

Preludiul ideal începe cu mult înainte de a ajunge în dormitor. Dă startul celei mai incendiare partide de amor chiar din momentul în care iubitul tău se află la birou. Activează-i dorințele printr-un schimb de SMS-uri picante, iar mai apoi așteaptă-l la cină îmbrăcată sexy.  Folosește-te inclusiv de ingrediente care au efect afrodisiac, cum ar fi ciocolata sau vinul și nu uita nici de cada accesorizată de lumânărele parfumate, făcându-l să se simtă ca într-unul dintre cele mai luxoase saloane masaj erotic.

 

2.     Dezbracă-l senzual

Indiferent cât de intensă este tensiunea sexuală dintre voi, îți spunem un mic pont pentru a-l înnebuni: ține-l pe jar, dezbrăcându-l lent, senzual, alternând acest gest cu săruturi pasionale și cu mângâieri cărora să nu poată rezista. Oricât de mult ți-ai dori să-i smulgi hainele de pe el, pentru a ajunge mai repede în punctul culminant, nu este tocmai o idee bună, mai ales dacă vrei să-l faci să te dorească...de mai multe ori!

 

3.     Atinge-i...orgoliul!

Simțul auzului la bărbați este un instrument excepțional pentru a-i excita. Chiar dacă majoritatea dintre ei nu vor să recunoască, bărbații adoră să fie lăudați pentru perfomanțele lor, mai ales dacă este vorba despre cele din pat. Așadar, în timpul partidei de amor șoptește-i cuvinte erotice care să-i stârnească pofta de tine și care să-l păstreze la în formă maximă prin mișcări demne de o artistă din filmele pentru adulți. Îți garantăm un happy ending mai ceva ca în aceste pelicule!

 

4.     Diversifică

Rutina este cea care poate duce la finalul unei relații. Dacă în alte situații această problemă se poate remedia prin încercarea de a stabili câteva activități de cuplu ceva mai interactive, sub nicio formă rutina nu are ce cauta în pat! Partenerul tău va fi înnebunit în adevăratul sens al cuvântului dacă îl vei surprinde cu mișcări noi atunci când faceți dragoste. Experimentați, experimentați, experimentaț!

 

5.     Leagă-l la ochi

Bărbații sunt la fel de ușor de excitat atunci când privesc la o femeie apetisantă, dar și când nu o vad, dar o simt! Leagă-ți iubitul la ochi și preia controlul în timpul preludiului. Atinge-l ușor, folosește-te de buricele degetelor și de unghii și alintă-l cu atingeri senzuale ale buzelor și ale limbii. Faptul că nu știe la ce anume să se aștepte îl vor face să simtă, la cele mai înalte cote, fiorii plăcerii!

Comentarii

loading...