12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleCea mai avantajoasă modalitate de a înregistra domenii în 2021

Cea mai avantajoasă modalitate de a înregistra domenii în 2021

Un lucru important este să căutați potențiale domenii web adecvate, dintre cele disponibile. Domeniile sunt unice, iar combinația respectivă de nume și extensie, care va fi înregistrată o singură dată, este un factor decisiv pentru clasificarea valorii domeniului.

Numărul mare de domenii web înregistrate este un motiv pentru care, găsirea unui domeniu foarte bun poate reprezenta o adevărată provocare. Înregistrarea domeniilor prin intermediul Host-Age.ro este o variantă optimă, chiar și în comparație cu autoritatea oficială, RoTLD, deoarece costul este mai mic, suportul tehnic este activ și în zilele de week-end, certificatele SSL sunt gratuite pentru toate domeniile găzduite, iar plățile se pot efectua inclusiv prin PayPal. Acest lucru este posibil datorită faptului că, fiind partener RoTLD.ro încă din anul 2002, Host Age beneficiază de o reducere în urma numărului mare de domenii românești înregistrate anual.

Prețul unui domeniu .ro este 40 lei+TVA. În ultima perioadă, concurenții au mărit prețul simțitor. Componentele de domeniu, tipurile de domenii, ccTLD-urile sau gTLD-urile joacă un rol important în evaluare, mai ales că unele terminații de domeniu costă mulți bani.  

În prezent, online, puteți găsi un amalgam de servicii și instrumente care vă pot ajuta în procesul de a afla valoarea și disponibilitatea domeniului dvs. Acum, cu noile TLD-uri la modă pentru 2021, au crescut și posibilitățile de combinație de nume și extensie pe zona de adresă web. Puteți ține cont și de disponibilitatea de domenii de nivel superior, care sunt demne să fie luate în considerare. Dintre acestea fac parte:

● .com, .de, .org

● .net, .eu, .in, .uk

● .hu, .at, .pl și altele.

Majoritatea le puteți găsi și la Host-Age.ro, firmă cu peste 19 ani de activitate, care este partener RoTLD pentru domenii .ro de mulți ani și oferă cele mai bune servicii de hosting și înregistrare domenii din România. Lucrează cu peste 5.000 de clienți, găzduiește peste 20.000 de site-uri și a înregistrat peste 22.000 de domenii. Calitatea hosting-urilor oferite este completă, toate serviciile le puteți găsi aici, ele includ:

● Achiziționare domeniu

● Certificate SSL

● Hosting/VPS/server dedicat

● Administrare.

Prețurile sunt avantajoase, iată câteva exemple:

● Pentru .com prețul este 50 lei/an

● Pentru .net prețul este 70 lei/an

● Pentru .eu prețul este 40 lei/an

● Pentru .org prețul este 80 lei/an.

Echipa Host-Age.ro stă foarte bine la capitolul suporte tehnic: operatorii răspund la tichet în cel mult 10 minute, de la 8 dimineața la 1 noaptea și are cea mai mare gamă de extensii de domenii; acestea depășesc 160, începând de la .ro sau .com și până la .de ori .tattoo. Calitatea serviciilor reiese din întreaga ofertă. Host Age oferă și găzduire web pe servere ultra-performante cu livrare în câteva ore, are uptime minimum 99.98% și oferă 12 tipuri de certificate SSL, pentru orice buget.

Conturile de hosting oferite includ instrumente importante, ce ajută chiar și la o mai bună poziționare a site-urilor și blogurilor în motoarele de căutare. Host-Age.ro este primul din România care a oferit avantaje esențiale, precum:

●   Reseller hosting

●   Garanția 30 de zile banii înapoi

●   Ofertă variată de certificate SSL și servere dedicate.

Un lucru important, pe care trebuie să-l rețineți, este și faptul că unele domenii premium sunt mai valoroase și le puteți obține cu un buget mai ridicat. Specialiști de la Host-Age.ro oferă servicii excelente și prețuri accesibile în prezent, astfel încât vă puteți pune încrederea și domeniul în mâinile lor.

Domeniile .com, .me, . net, .eu, .org .info și .biz au gratuit Child Name Server, Domain Forwarding și Manage DNS Zone. Pentru transferul dreptului de folosință a unor domenii web, este posibil ca să se perceapă o taxă suplimentară ce începe de la 50 lei + TVA. Pentru domeniile .ro nu există nicio taxă suplimentară.

Cele mai citite

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă