10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleCea mai sexy atletă din lume jubilează

Cea mai sexy atletă din lume jubilează

Superba Alica Schmidt are motive de bucurie, după ce zilele trecute Germania a autorizat reluarea competițiilor de atletism pe teritoriul său. Nemțoaica a fost nevoită să se antreneze în curtea casei în perioada restricțiilor aplicate din cauza pandemiei de coronavirus, astfel că acum jubilează.

Declarată de către revista australiană „Busted Coverage” cea mai sexy atletă din lume, tânăra de 21 de ani este cunoscută pentru pozele provocatoare pe care le postează pe contul său de Instagram, acolo unde are 870.000 de admiratori.

Calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde va concura la categoria 4×400 de metri, Alicia Schmidt se pregătește intens pentru competiția care a fost amânată cu un an.

Blonda a devenit celebră după ce a refuzat să pozeze goală în revista Playboy, declarând că vrea să rămână o atletă de succes și doar atât. Germanca a atras și atenția brandurilor, fiind sponsorizată de Puma, la fel ca legendarul Usain Bolt. „Sportul e pe primul loc pentru mine. Sunt mii de fete pe Instagram care arată bine, dar nu au fani, lucru care mă surprinde. Și ăsta e un sport de competiție pentru mine”, a declarat Alicia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă