12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleCei mai urmariti cantareti romani de pe Instagram

Cei mai urmariti cantareti romani de pe Instagram

Retelele de socializare au tot mai multi urmaritori si Instagram este preferat de multi artisti romani pentru a posta aspecte din viata lor, fotografii, repere legate de cariera, iar in acest articol iti vom prezenta cateva nume ce au prins la fani.

Muzica face parte din viata noastra si zilnic ai nevoie sa asculti piesele preferate, ori acasa, in conditii performante, avand o statie audio , fie pe telefonul mobil sau alt device, atunci cand esti in miscare. Artistii romani isi tin fanii la curent cu tot soiul de povestiri si aspecte legate atat de viata personala, cat si de cea profesionala, si ii poti urmari si pe Instagram.

Mai jos ai cateva nume de artistii romani care sunt cei mai urmariti, de asemenea poti sa mai consulti si stirile ProFM pentru a vedea un top 10.

 

Inna – conform mai multor date oficiale despre cel mai urmarit artist roman pe Instagram, Inna ocupa locul intai, cu peste 2,8 milioane de urmaritori. Numele real este Elena Alexandra Apostoleanu si abordeaza mai multe stiluri precum dance, pop, house. Inca de la albumul de debut din 2008, Hot, a cucerit inimile publicului, precum si topurile din Europa. In anii care au urmat, cantareata si-a consolidat pozitia si a oferit in continuare hit-uri, avand un numar important de urmaritori in mediile online.

 

Antonia – desi de origine romana, cantareata a crescut in SUA, unde s-a format ca artist, pe langa cantareata fiind o buna perioada de timp si model. Dupa 13 ani, impreuna cu familia, s-a intors in Romania, unde a incantat inimile ascultatorilor, iar melodiile ei au ajuns rapid in topuri. Impreuna cu Tom Boxer a scos o serie de piese foarte bine primite, apoi Antonia s-a indreptat spre o cariera solo. Pe Instagram are peste 2,5 milioane de urmaritori.

 

Delia – probabil ca iti este cunoscuta si de la emisiunile de divertisment de la anumite posturi TV, are un numar de aproximativ 2,4 milioane de urmaritori, care vor sa ii afle secretele. Este un artist complet, cantareata, compozitoare, dansatoare, cu mult umor si prezenta de spirit, o aparitie unica ce capteaza atentia fanilor. A inceput ca membru al trupei N&D, iar din 2003 a trecut la o cariera solo. Concertele sustinute de artista sunt adevarate spectacole si aloca o mare atentie si pentru videoclipuri. Iubeste calatoriile si, cum are putin timp liber, prefera sa cunoasca tot felul de locuri exotice, renuntand chiar la confort.

 

Andra – o persoana calda, plina de sensibilitate, care a reusit sa atraga atentia unui numar de peste 2,3 de milioane de urmaritori pe Instagram. Cel mai adesea abordeaza stilul pop, dar si r&b, si, inca de la lansare, cand avea 14 ani, a cucerit o mare parte din public, intrand pe primele locuri, unde a ramas pana in prezent, din Romania Top 100. Inca din frageda copilarie a cochetat cu muzica, la inceput aplecata spre folclor, ceea ce a condus la formarea artistului de azi.

 

Nicole Cherry – Nicoleta Janina Ghinea a reusit sa atraga pe Instagram peste 1,9 milioane de urmaritori care sunt curiosi in privinta artistei. Stilul abordat este reggae si pop, intrand in topuri inca de la varsta de 14 ani. Cu un look mai special, interpretand si in spaniola, muncind foarte mult pentru a atinge performanta, Nicole a reusit sa devina un artist cu un numar important de fani.

 

Dorian Popa – urmarit de peste 1,9 milioane de fani, un artist complet, cantaret, compozitor, dansator, actor de filme, vlogger, foarte prezent in viata artistica romaneasca, Dorian poate fi un exemplu pentru multi. Este interesat de stilul pop si multe dintre piese le-a scos in colaborare cu alti artisti de top, din Romania.

 

Smiley – pe numele real Andrei Tiberiu Maria, este o personalitate in muzica romaneasca, o figura foarte placuta cu peste 1,8 milioane de urmaritori pe Instagram. Desi a inceput ca membru al trupei Simplu, din 2008 isi incepe cariera solo, avand un mare succes la public. Cantaret, dansator, compozitor, producator, prezentator TV etc. o figura marcanta ce a impresionat publicul din Romania si nu numai. A scos mai multe piese in colaborare cu alti artisti de renume din tara, si are si propria casa de productie.

 

Poti sa intri si pe alte linkuri, sa citesti despre influencerii romani de pe Instagram.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă