Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cel mult zece persoane la sport în aer liber, cel mult 20 de persoane la workshop

Cel mult zece persoane la sport în aer liber, cel mult 20 de persoane la workshop

Guvernul a modificat, miercuri, hotărârea privind starea de alertă, mărind numărul de persoane care au voie să facă sport simultan în aer liber sau care pot participa la un workshop.

Mihai Diac 0 comentarii

"A fost propusă şi adoptată o Hotărâre de Guvern prin care a fost modificată Hotărârea de Guvern privind starea de alertă. Astfel, au fost introduse noi măsuri în cea ce priveşte respectarea regulilor de distanţare fizică şi protecţie sanitară. Astfel, a fost mărit numărul de persoane care pot practica sportul în aer liber în grupuri de la 6 la 10 persoane", a precizat Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului Orban.

Anunțul a fost făcut după ședința de miercuri, 1 iulie, a Executivului.

Ionel Dancă a mai precizat și că, de acum încolo, va fi permisă derularea "activităţilor de training-uri şi workshop-uri cu un număr de participanţi de maxim 20 de persoane".

Comentarii

loading...